
Pikantní směs koření pro přípravu pokrmů z indické kuchyně.
99 Kč

Toto původem indické koření v bio kvalitě je výborné pro fanoušky…
89 Kč

Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
75 Kč

Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
72 Kč

Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
165 Kč

Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel, má ostré a…
72 Kč

Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
69 Kč

Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
69 Kč

Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
72 Kč

Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
62 Kč

Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
70 Kč

Římský kmín je sice křížencem klasického kmínu, svou chutí se od něj…
86 Kč

Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
62 Kč

Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
165 Kč

Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
162 Kč

Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
72 Kč

Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku…
69 Kč

Barevný pepř obsahuje širokou paletu různých druhů pepře, můžete v…
79 Kč

Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
69 Kč

Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní…
69 Kč

Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
Výrobce SONNENTOR najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.