Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

VICHY Pureté Thermale 3v1 micelární voda pro citlivou pleť 200 ml

99
19
starstarstarstarstar  99 %
akceVICHY Pureté Thermale 3v1 micelární voda pro citlivou pleť 200 ml
Odličovací micelární vodu pro citlivou pleť a oči nemusíte oplachovat, a přesto vyčistí vaši pleť do hloubky a zklidní ji. Více informací
Kód výrobku: 73626
Běžná cena: 391 Kč (ušetříte: 35 Kč = 9 %)
Cena s DPH: 356 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Úterý 6.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku VICHY Pureté Thermale 3v1 micelární voda pro citlivou pleť 200 ml

(99 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
misa@seznam.cz(19.10.2016)starstarstarstarstar

kirra(13.05.2016)starstarstarstarstar

Protože mám velmi suchou a citlivou pleť, tak jsem nad míru spokojená s výrobkem. Je velice příjemný, jemný k pleti a nezanechává žádné červené stopy po odlíčení. Bezvadně odlíčí kvalitní voděodolnou řasenku i celodenní líčení. Jsem moc spokojená, příjemná svěží vůně :-)

PRO: lehce odlíčí, příjemná vůně
PROTI: nic
fantacoke(10.05.2016)starstarstarstarstar

Velmi příjemná, lehká, svěží micelární voda. Jelikož mi každá voda nesedne, s touhle jsem opravdu spokojená.

PRO: dobře odlíčí, obličej je pak krásně svěží
mrodakova(10.05.2016)starstarstarstar

Odlíčí stejně dobře jako jiné mé oblíbené výrobky, nedráždí pokožku.

PRO: příjemná, lehká vúně
PROTI: cena
tera.k(09.05.2016)starstarstarstarstar

Poslední dobou trpím na velmi citlivou pleť a jen tak nějaký kosmetický přípravek mi nesedne. Tato micelární voda patří ke světlým výjimkám! Skvěle odlíčí oči i celý obličej a moje pleť nebyla ani trochu podrážděná.. Doporučuji vyzkoušet všem, kteří mají podobný problém.

zudii(02.05.2016)starstarstarstarstar

Velice jednoduše a rychle odlíčí celý obličej i oči. Neštípe. Nepálí a "netáhne" po ní pokožka.

PRO: Slabá vůně, stačí použít menší množství pro skvělý efekt odlíčení
PROTI: cena
aanicka(30.04.2016)starstarstarstarstar

Příjemná, lehká micelární voda, krásně odlíčí a nedráždí pokožku.

Bergie(30.04.2016)starstarstarstarstar

rychlé a super odličování :-) nepálí v očích a je příjemný.mám citlivou pleť a za mě 1* :-)

PRO: pěkná vůně, rychlé odlíčení,
eflidrova@seznam.cz(29.04.2016)starstarstarstarstar

Skvělá micelární voda. Pleť po její aplikace nepne, nesvědí, oči nepálí. Odličování je velmi rychlé. Jsem z ní nadšená. Značka Vichy nezklamala.

ireenaa(28.04.2016)starstarstarstarstar

výborná na citlivou pleť, oči po odlíčení nepálí, důkladně čistí. Vhodné i na voděodolnou řasenku. Určitě doporučuji.

anelin(27.04.2016)starstarstarstarstar

Víčko lze hůře otevírat, ale jeho zpracování je kvalitní a voda se jen tak nerozleje, bez parfemace, dobře odličuje a po aplikaci budete mít příjemný pocit svěžesti.

lada.ouhrabkova@seznam.cz(27.04.2016)starstarstarstarstar

Skvělý výrobek, krásně odlíčí a oči nejsou podrážděné. Doporučuji!

Denisa(23.04.2016)starstarstarstarstar

Skvělá a úžasná micelární voda i na odličení :-)

snegurka(22.04.2016)starstarstarstarstar

Dobře odstraňuje make-up. Pleť nevysušuje. Bez parfemace.

PRO: Že nemusím pleť oplachovat vodou.
andreak(22.04.2016)starstarstarstarstar

výborný výrobek pro citlivou pleť, komu vyhovuje rychlé odlíčení v jednom kroku, tak určitě doporučuji přímo tento výrobek!

PRO: pro citlivou pleť, rychlé odlíčení ve 100% kvalitě
rezetka(21.04.2016)starstarstarstarstar

Micelárních vod jsem vyzkoušela už více. Tato je jedna z mála, ke které se hodí vracet.

PRO: Je skvělá, lehká, příjemná, má lehkou příjemnou vůni. Nedráždí a nevysušuje pokožku, ale spolehlivě odlíčí.
sklapal(08.05.2015)starstarstarstarstar

vikinka(18.08.2012)starstarstarstarstar

mjacek(04.05.2012)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu