Oblíbené nepasterizované ječmenné miso vyrobené z bio sójových bobů a bio ječmene.
Vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez přidání chemických přísad a barviv. Fermentuje přibližně rok. Zaujme především přitažlivou texturou a vyváženou chutí, která kombinuje zemité a slané tóny.
Používá se k dochucení polévek, omáček, pomazánek, dresinků, zálivek. Miso pasta 1/4 polévkové lžíce na porci se rozmíchá v malém množství vody a nalije se do hotové polévky, omáčky, zálivky - nevaří se, aby se zachovaly všechny tělu prospěšné látky.
Nafouklé víčko není na závadu. Nevystavovat přímému slunečnímu záření. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Po otevření uchovávat v chladu do 10°C. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 300 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.