Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

RYOR Lymfodren čaj 30 g

85
28
starstarstarstarstar  85 %
akceRYOR Lymfodren čaj 30 g
Bylinný čaj obsahuje byliny, vhodné pro pročištění lymfatického systému. Více informací
Kód výrobku: 83564
Běžná cena: 79 Kč (ušetříte: 17 Kč = 22 %)
Cena s DPH: 62 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku RYOR Lymfodren čaj 30 g

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Tulíček(28.10.2016)starstarstar

bertasem(06.10.2016)starstarstarstarstar

krajickova.l@seznam.cz(31.08.2016)starstar

60majka60(17.05.2016)starstarstarstarstar

lillith(03.04.2016)starstarstarstarstar

jakyne(08.07.2015)starstarstarstarstar

n.sachnevyc@gmail.com(11.02.2015)starstarstarstar

Chutná skvěle bez cukru. Mám pocit, že se mi po něm zlepšila pleť. Ale chce to pít pravidelně alespoň 2 balení.

KatarinaSlepickova(13.01.2015)starstarstar

daja24(23.09.2014)starstarstarstarstar

breberka.salalala@seznam.cz(04.08.2014)starstarstarstarstar

rEvO(11.06.2014)starstarstarstar

denisa.kyptova@seznam.cz(31.05.2014)starstarstarstarstar

Výborný čaj, není nutné ho sladit.

JITULKA(22.05.2014)starstarstarstarstar

sandiv.ivca(21.11.2013)starstarstarstarstar

Doporučuji tento výrobek. Už druhý rok mě trápí lymfatické otoky, kromě gelu na otoky jsem zkusila i čaj - jeho účinky jsou skvělé.

Mitzi(24.04.2013)starstarstarstar

Čaj jsem dostávala při lymfodrenážní kúře v kosmetickém salonu, velmi mi zachutnal, takže jsem ho pak začala užívat i doma. Jelikož nevím, zda lze popíjet tento čaj i častěji než podle doporučení (šestitýdenní kúra dvakrát ročně), raději nyní na čas jeho konzumaci přeruším. Avšak určitě se k němu znovu brzy vrátím. Celkově pozoruji lepší stav pleti, zejména je moje pokožka barevně sjednocenější. Sám nápoj je osvěžující a chutný, už ho popíjí celá rodina.

PRO: Lahodná a osvěžující chuť. Zlepšení stavu pleti. Vstřícná cena.
PROTI: Nemám informaci, zda vadí delší užívání než při doporučené šestitýdenní kúře dvakrát ročně.
JaninaJ(11.04.2013)starstarstarstarstar

saka(07.03.2013)starstarstarstarstar

Klara(26.02.2013)starstarstarstar

Breedik(25.02.2013)starstarstarstarstar

chutově dobrý čaj

Ověřený zákazník(02.02.2013)starstarstarstar

Při používání tohoto čaje netrpím nadýmáním.

jupik-lu(03.12.2012)starstarstarstar

vendula.b(17.10.2012)starstarstarstarstar

chutná

Růžena Dammerová(15.10.2012)starstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Velice chutný čaj.
Kateřina Hubená(18.09.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(15.09.2012)starstarstar

Vybrala jsem si ho na základě recenzí

PRO: používám krátce ale dobře chutná
Kateřina(12.09.2012)starstarstarstar

chutný, snad bude i účinný

PRO: nemusí se složitě připravovat, jen zalít a vypít
PROTI: žádné
Ověřený zákazník(03.09.2012)starstarstarstar

Kupovala jsem pro kamarádku, nemohu zhodnotit.

andrea.netolicka(30.08.2012)starstarstarstarstar

chalcedonka(06.08.2012)starstarstar

michaela mizerová(05.08.2012)starstarstarstar

Zatím používám zhruba deset dní, takže se o nějakých velkých účincích zatím nedá mluvit, ale snad se nějaké dostavý

PRO: dobrá chuť
PROTI: trošku vyšší cena
damijana(02.08.2012)starstarstar

Breedik(26.06.2012)starstarstarstarstar

Dobrá chut.

Monika Řežábová(17.05.2012)starstarstarstar

Lahodný čaj, ale cena je vysoká.

Eva Šeflová(06.05.2012)starstarstarstarstar

Čaj mám poprvé a překvapila mě velice lahodná chuť. Pokud bude mít i ty účinky, které jsou v popisu, tak to bude úplně super.

PRO: Chuťově velice příjemný. Ještě, aby měl ty účinky, které má mít.
PROTI: nic
miska05(23.04.2012)starstarstarstarstar

Chutný, pomáhá, kvalitní záležitost.

Ověřený zákazník(11.04.2012)starstarstarstarstar

vyborna chut vyditelne pozitivni vysledky na pokozce

PRO: vyborna chut vyditelne pozitivni vysledky na pokozce
Bacardi(16.03.2012)starstarstar

jana(25.12.2011)starstarstarstar

čaj výborné,ovocné chuti,který pročistí organismus

PRO: výborná chuťúčinkuje tak jak by měl-tzn.uvolnění lymf
evaka(11.07.2011)starstarstarstar

neodmyslitelná součást pitného režimu

PRO: neodmyslitelná součást pitného režimu
jitkamalurova(06.02.2011)starstarstarstarstar

chutný

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu