Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

GS Condro + Multivitamin

RYOR Aknestop čistící pěna s mořskými řasami na problematickou pleť 150 ml

84
15
starstarstarstarstar  84 %
RYOR Aknestop čistící pěna s mořskými řasami na problematickou pleť 150 ml
Čisticí pěna s mořskými řasami na problematickou pleť umožňuje důkladné čištění aknózní pleti. Lehce odstraňuje běžné nečistoty a make-up. Více informací
Kód výrobku: 942
Cena s DPH: 107 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Pátek 30.9.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku RYOR Aknestop čistící pěna s mořskými řasami na problematickou pleť 150 ml

(84 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
pawjinka@gmail.com(05.09.2016)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(30.05.2016)starstarstarstarstar

hyrska(25.08.2015)starstar

Misenidlo(29.07.2015)starstarstarstarstar

Jemná, voňavá pěna k čištění.

thera228@seznam.cz(14.01.2015)starstar

Znam lepsi

havlíkova.veve@seznam.cz(19.09.2014)starstarstarstarstar

kovaja91(30.07.2014)starstarstarstar

Breedik(28.07.2014)starstarstarstarstar

jde vidět, že plet je zbavena nečistot a mastnoty, používám i bylinným tonikem aknestop.

muchtarka(10.03.2014)starstar

osobně mi moc nepomohla, snad se mi o něco méně mastila pleť. Ale s akné to nehlo, na to mi bohužel přírodní přípravky nestačí. Rychle ubývá

zanda90(19.07.2013)starstarstarstarstar

Objednala jsem si už druhé balení, jedno vydrží cca 2 a půl měsíce. Používám se zbytkem této kosmetiky aknestop. Zlepšení pleti je znát již po 1.měsíci.

Ověřený zákazník(25.04.2013)starstarstarstarstar

..

PRO: OK
PROTI: ..
Eleonor(08.03.2013)starstarstarstar

cenově dostupný přírodní produkt na čištění pleti

PRO: příjemná čístící pěna neni agresivní vůči pokožce
Ověřený zákazník(20.02.2013)starstarstarstarstar

Po pár dnech pravidleného používaní znatelný rozdíl.

thelachim(16.02.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(13.01.2013)starstarstarstarstar

nejlepší čistící pěna na problematickou plet

PRO: plet je viditelně hezčí a jemnější, pupínky mizí
spursi(22.11.2012)starstarstarstarstar

beatlefan(26.10.2012)starstarstarstarstar

Výborný i na smíšenou pleť. Vyčistí, ale nevysuší.

LenkaP(22.10.2012)starstarstarstar

kvalitní výrobek za příznivou cenu

PRO: nestahuje, pleť není napjatá
renike(02.09.2012)starstarstarstarstar

marka1996(17.07.2012)starstarstarstar

Po delší době užívání opravdu zabírá. Zdá se mi,že pupínky vysušuje,ale zároven plet se hydratovaná a heboučká.Krásná vune.Rychle se vypotřebovává,lze ředit

Marka(20.05.2012)starstarstarstar

spíše doporučuji....

PRO: Krásná vuně, pokožka je po něm hladká jako dětská prdýlka :D
PROTI: Zatím se mi nezdá,že mi na akné nějak zvlášt zabírá....a také se docela rychle vypotřebovává,po týdnu je ho jen půlka a to docela šetřím
Ověřený zákazník(22.02.2012)starstar

Dorazil vylitý, nemáme jak posoudit

ajka(27.12.2011)starstarstarstarstar

příjemný používám ho stále

PRO: perfektní na akné
PROTI: nic

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz