Hrách je vynikajicím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlákniny.
Přidáním hrachové mouky do pokrmů je obohatíte o potřebné bílkoviny a vlákninu. Zelený hrách má velmi jemnou chuť a není tolik aromatický, jako hrách žlutý. Hrachovou mouku meleme ve speciálním bezlepkovém mlýně, garantujeme tak její bezlepkovost.
Pohankové kroupy jsou výborné na přípravu rizot (kroupot), jako příloha k masovým i zeleninovým pokrmům, můžete je přidat do salátů, karbanátků, zapékat je v různých slaných i sladkých variacích, připravit z nich snídaňové kaše (více je rozvaříte) apod.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Balení obsahuje 450 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.