Hrách je vynikajicím zdrojem rostlinných bílkovin. Má nízký obsah tuků a vysoký obsah vlákniny.
Přidáním hrachové mouky do pokrmů je obohatíte o potřebné bílkoviny a vlákninu. Zelený hrách má velmi jemnou chuť a není tolik aromatický, jako hrách žlutý. Hrachovou mouku meleme ve speciálním bezlepkovém mlýně, garantujeme tak její bezlepkovost.
Pohankové kroupy jsou výborné na přípravu rizot (kroupot), jako příloha k masovým i zeleninovým pokrmům, můžete je přidat do salátů, karbanátků, zapékat je v různých slaných i sladkých variacích, připravit z nich snídaňové kaše (více je rozvaříte) apod.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Balení obsahuje 450 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.