Tato potravina po uvaření pěkně drží tvar a bude Vám skvělou přílohou k pokrmům, dodá jiskru Vašim rizotům i pilafům.
Zkuste ji přidat do pokrmů typu "rychlá pánev", do polévek či salátů. Kromě tradiční přípravy můžete její chuť zvýraznit několika kapkami citrónové šťávy nebo ovocného octa. Pikantní aroma získáte též přidáním malého množství máty peprné.
Po tepelné úpravě. Čočku propláchněte a předem namočte na cca 2 hodiny. Poté vařte v nové vodě. Doba vaření je proměnlivá (cca 10 až 15 minut).
Skladujte při teplotě do 20 °C a relativní vlhkosti vzduchu nejvýše 70 %.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.