Bezlepková směs, která chutná výborně a doporučujeme ho i těm, kdo netrpí celiakií.
Chléb ze směsi lze upéct v domácí pekárně i v běžné troubě.
Do směsi přidáte jen vodu a droždí, necháte nakynout a pečete. Chléb lze upéct v troubě (návod je na obale) i v domácí pekárně (na rychlý program 2 hodiny). Ze směsi upečete dva chleby v malé formě na biskupský chlebíček, nebo jeden ve formě velké. Z těsta lze připravit také bagetky (v bagetkové formě).
Skladujte při teplotě do 25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.