Bulgur má vysoký obsah vlákniny, což blahodárně působí na naše trávení a je nutričně bohatý.
Bulgur se vyrábí z pšenice speciální tradiční technologií. Pšenice se nejprve aktivuje vodou a teplem a nechá se částečně naklíčit (v zrnu tak vznikají enzymy a stává biologicky aktivním), poté se párou vysuší a nakonec se hrubě nadrtí. Díky této úpravě je lehce stravitelný.
Po tepelné úpravě. Bulgur propláchněte a zalijte vroucí vodou v poměřu 1:2 (bulgur : voda), přidejte sůl a lžičku oleje. Vařte 2 minuty a cca 15 až 20 minut nechte dojít pod pokličkou.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti do 75 %. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.