Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

PITYOL UNG 1X30GM

89
14
starstarstarstarstar  89 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.
PITYOL UNG 1X30GM
Pityol se používá při chronických ekzémech, trudovině (akné), povrchových hnisavých zánětech kůže malého rozsahu, nemokvajících opruzeninách. Více informací
Kód výrobku: 12609
Běžná cena: 41 Kč (ušetříte: 2 Kč = 5 %)
Cena s DPH: 39 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Recenze výrobku PITYOL UNG 1X30GM

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
janas125@email.cz(22.07.2016)starstarstarstarstar

super

kolodejka777(03.05.2016)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.02.2015)starstarstar

funfajpv649499(11.11.2013)starstar

Dana1313Da(09.10.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(09.06.2013)starstar

Pomáhá při oděrkách, zarudnutí pokožky:)

Lennusska(05.06.2013)starstarstarstarstar

elibaba(03.06.2013)starstarstarstar

Trošku smrdí, ale pomáhá.

Ověřený zákazník(10.05.2013)starstarstarstarstar

pro krátkodobé použití výborný používáme při opruzeninách miminek tam, kde už všechny jiné přípravky selhávají

PRO: zabere u opruzenin, kde už všechny jiné přípravky selhávají cena
PROTI: obsahuje zinek, neměl by se tedy alespoň u dětí používat dlouhodobě barví
mnichbub(10.05.2013)starstarstarstarstar

AlenaDudkova(12.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(20.02.2013)starstarstarstarstar

dobrý přípravek na kožní problémy

PRO: vždy má účinek
mousa(04.12.2012)starstarstarstarstar

Francie72(13.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(12.07.2012)starstarstarstar

účinně zabírá při rychlé léčbě opruzenin

Ověřený zákazník(08.07.2012)starstarstarstarstar

pomůže ihned

PRO: vždy na opruzeninu
Livia(29.06.2012)starstarstarstarstar

joker(26.03.2012)starstarstarstar

Tento krém se mi osvědčil v boji s ekzémem - používám jej zhruba týden a ekzém prakticky zmizel.

PRO: léčí ekzémy - u mne bylo znát zlepšení každý den aplikace dobře a účinně kryje
PROTI: trochu zapáchá (ale dá se to snést) na noc a pod kalhoty je nutné zakrýt obvazem apod.
mket(28.08.2011)starstarstarstarstar

Petyna(10.08.2011)starstarstarstarstar

Rozhodně doporučuji. Na to jak je levný, umí toho opravdu hodně.

PRO: Výborný na jakékoliv problémy na kůži. Výborný na boláky v obličeji i na svědivý ekzém.
michelt(01.03.2011)starstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu