Žitná mouka vhodná na pečení či přípravu vařených příloh.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Celozrnná mouka se vyrábí umletím celého zrna, zatímco bílá mouka vzniká umletím pouze vnitřní moučné části. Když jídlo připravíte z celozrnné mouky, může mít tmavší zabarvení, než jste zvyklí. Tmavší barva ale neubírá pokrmu na chuti, právě naopak.
Mouku lze použít samostatně nebo v kombinaci s pšeničnou bílou či špaldovou moukou. Pro správné nakynutí těsta je důležité na každé čtyři díly žitné mouky přidat jeden díl světlé špaldové nebo pšeničné mouky.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeném na obale. Ukládat mimo dosah dětí.
Balení obsahuje 1 kg.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.