Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Panthenol šampon proti lupům 250g

89
16
starstarstarstarstar  89 %
akce

 

Panthenol šampon proti lupům 250g
Proti zvýšené tvorbě lupů, Více informací
Kód výrobku: 1729
Běžná cena: 113 Kč (ušetříte: 34 Kč = 30 %)
Cena s DPH: 79 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Panthenol šampon proti lupům 250g

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
wockow(05.05.2016)starstarstarstarstar

valenova@svitavy.cz(29.04.2016)starstarstarstarstar

Iveta-I4(16.01.2016)starstarstarstarstar

katka-brunclikova@seznam.cz(21.10.2015)starstarstar

celkem dobrý, hlava po něm nesvědí , ale vlasy jsou pak velmi suché, lepší je Eucerin, ale tomu také odpovídá cena

barcolaska(12.11.2014)starstarstarstarstar

Tulíček(12.09.2014)starstarstarstar

quemon@seznam.cz(02.09.2014)starstarstar

Moravkova.Lucie(11.08.2014)starstarstarstarstar

thera228@seznam.cz(04.07.2014)starstarstarstarstar

z ničeho nic se mi dělaly lupy a svědila mě pokožka hlavy, tenhle šampon mi pomohl už po prvním použití :)

cvrceeeek(03.03.2014)starstarstarstar

jiridockal(08.04.2013)starstarstarstar

po umyti je hned videt rozdil. fakt pusobi

Ověřený zákazník(26.03.2013)starstarstarstar

spokojenost, na lupy opravdu pomáhá, mám dlouhé vlasy a vypadají pěkně - nejsou vysušené a lesknou se

PRO: lupy zmizely po druhém použití, hlava přestala svědit
mishka_s(07.11.2012)starstarstarstarstar

Manžel si ho velmi oblíbil, lupy se mu téměř ztratily a nesvědí ho hlava jako po jiných šamponech proti lupům.

KatyStepan(09.09.2012)starstarstarstarstar

opravdu působí

ajina(03.07.2012)starstarstarstarstar

dobrý šampon

Ověřený zákazník(11.12.2011)starstarstarstarstar

Nejlepší šampon proti lupům

Tomáš(10.12.2011)starstarstarstar

Lupy se po používání tohoto šamponu skutečně ztratili, nevím jaký bude stav, když ho přestanu používat. Po použití jsou vlasy jakoby drsné a v případě dlouhých vlasů může být problém s rozčesáváním (což mě zrovna nevadí). Zřejmě by bylo vhodné navíc dokoupit kondicionér Panthenol.

PRO: skutečně pomáhá proti lupům
PROTI: nevonímálo pění
Míra(09.12.2011)starstarstarstarstar

Používám ho již mnoho let a je super.

PRO: Kvalitní šampon
maurikova(24.05.2011)starstarstarstar

Vladan(13.01.2011)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu