Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

akce na naše čaje

BOIRON Oscillococcinum 30x1gm

95
27
starstarstarstarstar  95 %
BOIRON Oscillococcinum 30x1gm
Preventivně a od prvních příznaků. Šetrná léčba pro celou rodinu, bez věkového omezení. Homeopatický léčivý přípravek k vnitřnímu užití. Více informací
Kód výrobku: 230489
Běžná cena: 673 Kč (ušetříte: 174 Kč = 26 %)
Cena s DPH: 499 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Středa 22.2.2017
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BOIRON Oscillococcinum 30x1gm

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
jana.kubat@seznam.cz(10.01.2017)starstarstarstarstar

martina.bohacova@email.cz(03.01.2017)starstarstarstarstar

nemecek.ma(29.06.2016)starstarstarstarstar

tulakova.martina@seznam.cz(11.02.2016)starstarstarstarstar

Marcelala(23.01.2016)starstarstarstarstar

katka-brunclikova@seznam.cz(17.11.2015)starstarstarstar

anka(02.10.2015)starstarstarstarstar

Pavel53(26.02.2015)starstarstarstarstar

Snad pomohl,chřipku jsem nedostal.

Tacwud(25.08.2014)starstarstarstarstar

Martina Picková(03.12.2013)starstarstarstarstar

květen(25.11.2013)starstarstarstarstar

mar(06.06.2013)starstar

mám vyzkoušeno, výborné na chřipku i prevenci

jurankova(06.06.2013)starstarstarstarstar

gerberka(23.05.2013)starstarstarstarstar

janakacerka(19.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(16.03.2013)starstarstarstarstar

Jsem s ním spokojená.

PRO: Dáváme oscillo dětem na imunitu nebo při nemoci .Dlouhodobě
Ověřený zákazník(14.03.2013)starstarstarstarstar

pravidelně kupuji

RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(28.02.2013)starstarstarstar

...

Ověřený zákazník(22.02.2013)starstarstar

- dobře se užívá, chutná i dětem

PRO: - někdy pomůže zastavit nebo zmírnit virózu
bauerovar(20.02.2013)starstarstarstarstar

Marie(07.02.2013)starstarstarstarstar

Uzivam jako prevenci proti chripce. Vynikajici produkt.

PRO: Cena
PROTI: Nic
30Pet(05.02.2013)starstarstarstarstar

osvědčilo se nám preventivní podávání, děti i my jsme zdraví, což jinou zimu nebylo

Stáňa(03.02.2013)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: dětem chutná
PROTI: nic
Ověřený zákazník(29.01.2013)starstarstarstarstar

zatim bez chripky ...

Dagmar(19.01.2013)starstarstarstarstar

doporučuji koupit

PRO: doma používáme často, fakt, když použijete brzo, tak nejste neomocní
PROTI: vyšší cena obecně
Ověřený zákazník(17.01.2013)starstarstarstar

doporučuji

PRO: skvělý v počátcích nachlazení, zastaví postup nemoci
PROTI: cena
okobrlova@seznam.cz(13.12.2012)starstarstarstarstar

100% doporučuji, jen je dobré začít užívat včas

szalen(11.12.2012)starstarstarstarstar

Věra Lesáková(23.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.11.2012)starstarstarstarstar

Jak cítím, že nejsem fit, tak mi určitě pomůže

PRO: Jak cítím, že nejsem fit, tak mi určitě pomůže.
Ověřený zákazník(08.11.2012)starstarstarstarstar

Tento lék skvěle zabírá jako prevence chřipky, popř. zastaví nástup onemocnění při prvních příznacích. Zkušenosti mám veskrze kladné.

PRO: Funguje.
PROTI: Nic.
Jitka Kohoutová(31.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji všem i jako prevenci 1x týdně v zimním období,anebo když jdu do společnosti.

PRO: Užívám již několik let a jsem spokojená.
PROTI: Nemám výhrady
křížová veronika(16.10.2012)starstarstarstarstar

dulu(09.10.2012)starstarstarstarstar

latalova(19.08.2012)starstarstarstarstar

dseidlova(01.08.2012)starstarstarstarstar

lukesir@seznam.cz(28.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(22.05.2012)starstarstarstarstar

Výborný pomocník do lékárničky. Výborný všude tam kde jsou malé děti. Bezvadný při prevenci.

PRO: Přírodní produkt Lze použít jako prevenci, popřípadě léčbu. Vždy zabere Celou zimu dávám 1x týdně jako prevenci a zima bez problémů Zastaví i opar, ječné zrno, afty Užívání i u miminek Výhodné balení
PROTI: Vyšší cena
Ověřený zákazník(11.04.2012)starstarstarstarstar

ok

Václav(02.04.2012)starstarstarstar

Zkouška nového produktu.

PRO: Účinný, přírodní, chuťově přijatelný i pro děti.
PROTI: Vysoká cena
H.(22.02.2012)starstarstarstar

používám jako prevenci

Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Používáme od podzimu do jara a krom střevní chřipky trvající jeden den vše v pohodě. Dítě, které začalo od ledna chodit do školky, prošlo zcela bez úhon.
Martix(14.02.2012)starstarstarstarstar

Našim dětem pomohlo překonat rýmu, která je trápí velmi často (a nezvrtlo se to v nic jiného), o manžela se něco pokouší (nateklý bolestivý krk) a je mu lépe

kokakola(08.02.2012)starstarstarstarstar

Vybrala jsem si ho na doporučení lékaře

PRO: Preventivně dávám dětem pro posílení imunity, na doporučení lékařky kombinuji s Silicea 15CH a vypadá to, že funguje
PROTI: Nenašla jsem
Ověřený zákazník(31.01.2012)starstarstarstar

doporučila nám to dětská dr. a snad funguje

PRO: prevence zabírá
PROTI: nestíháme dávat před snídaní
Petra Hlav.(30.01.2012)starstarstarstarstar

jakmile se dostaví nachlazení, okamžitě podávám a nemoc se zarazí

PRO: vždy zabere
PROTI: nevím
hanka(16.01.2012)starstarstarstarstar

dobré zkušenosti

PRO: funguje perfektně a nejsou tam žáídné nevhodné látky pro organismus.
Ověřený zákazník(11.01.2012)starstarstarstarstar

kdo preferuje léčbu homeopatiky, ocení

Ověřený zákazník(31.12.2011)starstarstarstarstar

TENTO PRODUKT POUŽÍVÁM NA IMUNITU A OPRAVDU HODNĚ POMÁHÁ,DÁVÁM HO PRAVIDELNĚ DĚTEM A JEJICH ZDRAVOTNÍ STAV SE OPRAVDU ZLEPŠIL,NEMAJÍ PROBLÉM S JEHO UŽÍVÁNÍM,DOPORUČUJI VŠEM KDO MÁ PROBLÉMY S IMUNITOU

PRO: JSEM S NÍM HODNĚ SPOKOJENÁ,OPRAVDU NA IMUNITU POMÁHÁ
Eva(24.12.2011)starstarstarstarstar

výborný homeopatický lék

Ověřený zákazník(22.12.2011)starstarstarstarstar

Skvělá prevence.

Ověřený zákazník(19.12.2011)starstarstarstarstar

není třeba vždy použít celou dávku (stačí i méně ;-)

PRO: opravdu pomáhá
Ověřený zákazník(11.12.2011)starstarstarstarstar

levnější než kupovat jednotlivá balení po 3 nebo 6ks

Lenka(05.12.2011)starstarstar

Homeopatii věřím, konkrétně Oscillococcinum podám hlavně detem už od útlého dětství a jako prevence proti chřipkovému onemocnění funguje spolehlivě. Tento produkt mohu jenom doporučit, protože nezatěžuje organismus a nemá vedlejší účinky.

PRO: nezatěžuje organismus
Dagmar V.(27.11.2011)starstarstarstarstar

Lety osvědčený výrobek.

PRO: Dlouholetá zkušenost. Vždy nám a hlavně našim dětem pomohl zvládnout nachlazení,kterým jsme po nástupu do školních zařízení bylo vystaveni.
PROTI: Nenašla jsem zápor na tomto produktu,takže mi není líto do něj investivat i za vyšší cenu.
Ověřený zákazník(21.11.2011)starstarstarstarstar

skvělý

Marcela(19.11.2011)starstarstarstarstar

Tento produkt užívám již více než deset let, pomáhá mi na posílení imunity, případně při léčení virových onemocnění horních cest dýchacích.

PRO: Pomáhá mi v podzimních měsících posilovat imunitu, případně při viróze napomáhá rychlejšímu vyléčení.
Tomešová(19.11.2011)starstarstarstarstar

opravdu pomáhá

PRO: funguje
PROTI: nevím o ničem
Ověřený zákazník(16.11.2011)starstarstarstar

perfektní pro posílení imunity

Ověřený zákazník(10.11.2011)starstarstarstar

je přírodní a nám vyhovuje

lucii(10.11.2011)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(29.10.2011)starstarstarstar

S produktem mám dlouhodobou zkušenost

Ověřený zákazník(26.10.2011)starstarstarstarstar

Dobrá prevence i lék.

PRO: V období chřipek a viróz jsem v rodině byla jediná zdravá.Brala jsem ho preventivně 1x týdně.Při příznaku chřipky ihned zabral.
Neuwirthová(22.10.2011)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: docela zabírá
PROTI: není až tak silný jako klasické léky
Kubačáková(12.10.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji i jako prevenci.

PRO: Osvědčený.
Oznámit nežádoucí účinky

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

Mgr. Pavla Horáková
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu