Ghí BIO je máselný tuk, který se připravuje velice pomalým přepuštěním 100% BIO másla. Je ideální pro všechny způsoby přípravy pokrmů.
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajurvédského receptu přepuštěním 100% másla. Při této proceduře se z másla odpařuje voda, ale i vznikající pěna, ve které jsou mléčné bílkoviny, cukry a další látky, které obsahuje běžné máslo. Výsledným produktem je opravdu čistý tuk, který má žlutou barvu a lahodnou máslovou vůni i chuť s mírně nasládlým, ořechovým podtónem.
Česká republika.
V uzavřené nádobě na chladném a temném místě minimálně 12 měsíců. Při teplotě do 20 °C můžete ghí skladovat i mimo lednici.
BIO výrobek pod kontrolou: CZ-BIO-002
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.