Mrazem sušený banán si díky šetrnému zpracování uchovává až 90% původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah prospěšných látek.
Lyofilizace je odborný název pro sušení potravin mrazem, díky čemuž se zachová výrazně větší množství živin než při klasickém sušení horkým vzduchem. Banány jsou chudé na tuky a bílkoviny, ale zato mají hojné množství ovocných cukrů.
Mrazem sušený banán je lehký, voňavý a krásně křupavý. Při kontaktu s vodou nebo vláhou změkne a navrací se téměř do původního stavu.
Mrazem sušené ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidávat do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaje i při pečení.
100 % mrazem sušený banán plátky.
Mimo EU.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.