Mrazem sušený banán si díky šetrnému zpracování uchovává až 90% původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah prospěšných látek.
Lyofilizace je odborný název pro sušení potravin mrazem, díky čemuž se zachová výrazně větší množství živin než při klasickém sušení horkým vzduchem. Banány jsou chudé na tuky a bílkoviny, ale zato mají hojné množství ovocných cukrů.
Mrazem sušený banán je lehký, voňavý a krásně křupavý. Při kontaktu s vodou nebo vláhou změkne a navrací se téměř do původního stavu.
Mrazem sušené ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidávat do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaje i při pečení.
100 % mrazem sušený banán plátky.
Mimo EU.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.