Mrazem sušené jahody si díky šetrnému zpracování uchovávají až 90% původních vlastností, jako je vůně, chuť, barva a obsah zdraví prospěšných látek.
A nyní si je můžete díky šetrnému sušení mrazem (lyofilizací) dopřávat po celý rok! Jahody jsou plodem jahodníku velkoplodého, který byl vyšlechtěn z jahodníku obecného vyskytujícího se volně v přírodě.
Mrazem sušené jahody jsou lehké, voňavé a krásně křupavé. Při kontaktu s vodou nebo vláhou změknou a navrací se téměř do původního stavu.
Mrazem sušené ovoce můžete konzumovat samotné, nebo ho přidávat do smoothie, müsli, jogurtu, kaše, do čaje i při pečení.
100 % mrazem sušené jahody plátky.
EU.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.