Mandlovou mouku lze použít na pečení, vaření, na přípravu krémů, k zahušťování buď samostatně nebo smícháním s ostatními moukami.
Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích. Nemá vlastnosti prevence, ošetřování, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!
Mandlová mouka obsahuje v 100% pouze loupané bílé mandle pocházející z USA, kde se produkuje až 80% z celkové světové produkce mandlí.
Na pečení, vaření, na přípravu krémů, k zahušťování buď samostatně nebo smícháním s ostatními moukami. Zatímco nutriční hodnoty obyčejné mouky jsou pro naše tělo dosti neprospěšné, přirozeně bezlepková mandlová mouka nám nabízí možnost napéct a navařit si zdravě, hodnotně a chutně. Dokonce z této mouky ani nepřiberete.
Konzumace mandlové mouky se nedoporučuje při alergii na ořechy. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Množství v balení
Balení obsahuje 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.