Mouka Manitoba typu 0 má úžasné vlastnosti při pečení různých kváskových specialit např. croissantů, bagetek či jiných specialit.
Zpracujte mouku s kváskem. Nechte vykynout cca. 18 - 20 hod.
Ideální pro přípravu chleba i pro sladké pečení, pro přípravu pizza těsta, štrúdlu, focaccie, koláčů, briošek ale i pro přípravu omáček béchamel a dalších.
Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.