Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

LKVB6 harmonizátor metabolismu 90 tablet

75
29
starstarstarstarstar  75 %

 

LKVB6 harmonizátor metabolismu 90 tablet
Harmonizátor metabolismu. Zcela přirozenou cestou komplexní úpravy metabolismu působí na harmonii těla. Více informací
Kód výrobku: 10839
Cena s DPH: 481 Kč
Dostupnost: skladem 3 - 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku LKVB6 harmonizátor metabolismu 90 tablet

(75 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Michaela_Dvořáková(02.08.2016)starstar

jasno158(04.05.2015)star

Danavyk1991(23.02.2015)starstarstarstarstar

Na mě pusobil hlavně s vyšším dávkováním a dlouhodobym užíváním =)

tomikbrabec68@gmail.com(18.01.2015)starstarstarstar

ufonek(15.10.2014)starstarstarstarstar

michaela.stursova@seznam.cz(13.10.2014)starstarstarstarstar

Určitě doporučuji.

sebkova.jaroslava#seznam.cz(08.07.2014)starstarstarstar

Cítím se méně unavená....

Luna(26.05.2014)star

rudko(10.03.2014)starstar

casputin(22.01.2014)starstarstarstarstar

Mám mírně hypofunkční štítnou žládu a přípravek mi velmi pomohl zrychlit metabolismus. Lze brát i dlouohodobě.

pafca(22.07.2013)starstarstarstarstar

Lenka(18.06.2013)starstar

Citim se lip..

PRO: zatim ho uzivam jen par dni ale citim se lip nejsem tak unavena vic zatim rict nemuzu
pover(26.05.2013)starstarstarstarstar

Fakt pomáhá. Už jsem zhubla 6 kg.

kravarova.h(25.05.2013)starstarstar

jitka(17.05.2013)starstarstarstar

Na mě má velmi dobrý vliv. Za měsíc užívání se mi upravilo zažívání-nebývám již tak nafouklá. Můžu jíst i nadýmavé potraviny.Zhubla jsem 1,5kg. Spadla mi "pneumatika" na břiše.Nevím o kolik - neměřila jsem se. Jen jsem počítala s větším účinkem na alergii, což se zatím moc neprojevuje.

PRO: všechno
PROTI: nic
Iveta(11.05.2013)starstarstarstarstar

Skutečně funguje, mohu jen doporučit.

jifik(27.03.2013)starstarstarstarstar

Dragonlady(20.03.2013)star

nepůsobí

Drahule(11.03.2013)starstarstarstarstar

Alena Šimánková(04.01.2013)starstar

Ověřený zákazník(25.12.2012)starstarstarstar

jsem spokojena

Honnysek(07.12.2012)starstarstarstarstar

Jaromír Kachlík(27.11.2012)starstarstarstar

tento produkz mám dlouhodobě odzkoušený - ok

Ověřený zákazník(07.11.2012)starstarstarstarstar

Určitě objednávám další balení ihned co jej spotřebuji. Můžu vřele doporučit. Neběřila jsem tomu, ale vše to funguje. Zkuste to .

PRO: I když jsem nezhubla na kilech, pozoruji úbytek v pase již po 3 týdnech užívání po 2 tabletách 8 cm
Jitka Mičková(25.10.2012)star

jsou lepší věci

PRO: je docela přijatelný cenově
PROTI: na mě nemá žádný účinek
matela(22.10.2012)starstarstarstarstar

pomáhá mi

Ověřený zákazník(21.10.2012)

Nesplňuje popis.

alenka88(17.10.2012)starstarstarstarstar

Používám dlouho, jsem spokojená

Kateřina Hubená(18.09.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(10.09.2012)starstarstar

zatím nemůžu říct protože ještě nejsou vidět vysledky, krátká doba na zhrnutí

PRO: zatím nemůžu řict
lamak(28.08.2012)starstarstarstar

senver(28.08.2012)starstarstarstar

moni(06.06.2012)starstarstarstar

Tento produkt mám poprvé. Beru ho jen krátce ( 12 dní ) vyšší dávkování něž je doporučeno, 3 tabl denně. Zhubla jsem 1kg. Snad to půjde dál.

Ověřený zákazník(19.05.2012)starstarstarstarstar

Osvědčilo se mi v minulosti při srovnání špatných jeterních testů, nic jiného před tím nepomohlo. Vedlejší efekt - zhubnutí o 8 kilo za 2 měsíce. Používám jedenkrát za rok jako kůru, ovšem užívám vyšší než je doporučená denní dávka. Vždy se misrovná metabolismus a shodím pár kil

PRO: funkční, spokojenost
Vavik(07.04.2012)starstar

nelze chválit neboť je vysoká cena a dosud předpokládáné výsledky / deklarované se nedostavily/

PRO: dosud nemohu posoudit nejsou výsledky
PROTI: vysoká cena
Ověřený zákazník(02.04.2012)starstarstarstarstar

užívám jen krátce nemohu posoudit pro a proti

Ověřený zákazník(17.02.2012)starstarstarstarstar

Produkt znám již několik let a vždy provedl to co měl.

PRO: Odpovídá uvedenému popisu Znám již delší dobu. Vždy pomohl.
Svobodova Ivana(08.01.2012)starstarstar

beru ho již dlouho a pomáhá mi nejen při hubnutí, ale i při tlaku a štítné žláze, se kterými mám opravdu velký problém

PRO: pomáhá mi
PROTI: nevím, proti asi nic
Jarča(30.10.2011)starstarstar

zatím nemohu určit přesně výsledky. Beru ho jen krátce.

H2006(30.10.2011)starstarstarstarstar

Mám za sebou jedno a půl balení a to užívám jen jednu tabletu denně.Jsem spokojena,zhubla jsem!Doporučuji!

Kutálková Drahoslava(28.10.2011)starstarstarstarstar

tento přípravek mám již odzkoušený ,každého půl roku chodím na kontrolu ,cholesterolu,krve .Po užívání LKVB 90 se výsledky zlepšili.Tablety beru 3× 1 denně.

PRO: snížení hladiny cholesterolu,úbytek váhový
Ověřený zákazník(23.10.2011)starstarstar

Určitě doberu balení,a podle toho se rozhodnu zda doporučím dále, nebo to bude jen další šmejd, který je absolutně na nic i když cvičíte a zdravě jíte.,

PRO: Užívám ho asi 14 dní 2x denně a nemá vedlejší účinky
PROTI: tvrdilo se, že vylepšuje metabolismus, což má za následek hubnutí,ale zatím absolutně nic,ani o gram se váha nehla
Ověřený zákazník(04.09.2011)starstarstarstarstar

vyhovuje mi a přestaly mě po něm bolet kolena

Ověřený zákazník(15.08.2011)starstarstarstarstar

doporučený

Ověřený zákazník(25.07.2011)starstar

mám poprvé

PRO: zatím nehodnotím, mám poprvé
Antonín(05.07.2011)starstarstarstar

Užívám teprve několik dnů a navíc ještě kombinuji s jinými přípravky např. s vlákninou.Několik kil je dole ale nemohu na sto procent říci,zda je to zásluhou přípravku,čí přechodem na jiný způsob stravování,případně kombinace obojího

Ověřený zákazník(03.07.2011)starstarstarstarstar

užívám dlouhodobě k udržení váhy

Eva(28.06.2011)starstarstarstarstar

perfektní, po týdnu mám dojem, že se projevuje....:-)

PRO: vyhovuje
PROTI: nic
Horalka(26.06.2011)starstarstarstarstar

velice dobrý spalovač

PRO: energie po celý den
palio(27.01.2011)starstarstarstarstar

Lemonka(25.09.2010)starstarstar

posel(19.07.2010)star

Krap(30.03.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu