GARLIC VEGI Česneková ochucovací směs v BIO kvalitě je vhodná do studených i teplých pokrmů. Výtečná je na úprava všech druhů ryb.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
GARLIC VEGI se používá do studených pokrmů bez vaření, do pomazánek a salátů, v teplé kuchyni do polévek, omáček, těstovin a na dušení masa a zeleniny. Výtečná je na úpravu všech druhů ryb.
Mořská sůl (NaCl max 40 %), BIO zelenina a BIO bylinky 57 % (BIO česnek 30 %, BIO cibule 15 %, BIO pórek, BIO libeček, BIO petrželová nať, BIO saturejka), fruktóza.
NA TENTO VÝROBEK SE POUŽILO 200 G ČERSTVÉ ZELENINY A BYLINY.
Skladujte v suchu max. do 25 °C a 70% vlhkosti vzduchu.
35 g
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.