Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je také na horké nápoje a dochucení dezertů.
Při jeho pěstování a zpracování nebyly použity chemické látky, které by se jinak dostaly do hotového výrobku. Díky šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Vhodný je pro přípravu tradičních domácích limonád.
Cukr, černorybízový koncentrát (Ribes nigrum L., 13 %), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Hotovou domácí limonádu doporučujeme ozdobit plátkem citrónu nebo lístečkem čerstvé máty. Kitl Syrob lze s úspěchem použít i v míchaných alkoholických a nealkoholických nápojích. V zimních měsících jej můžete také zalít horkou vodou nebo jím osladit teplý čaj.
Recepty z černorybízového Syrobu Kitl:
Černorybízová limonáda
Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky
Slavný francouzský koktejl Kir Royal
Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.
Rybízová zmrzlina
Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.
Černý rybíz s vodkou
Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý Rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!
Výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.
Balení obsahuje 500 ml.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.