Mugcake s makovým proteinem a sušenými švestkami vám doplní bílkoviny a vlákninu.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Obsahuje mrazem sušené švestky, spoustu vlákniny a žádný zbytečný cukr. Mugcake chutná jako vláčný makovec se švestkami a 45 % jeho obsahu tvoří proteiny.
Bílkovinná směs (syrovátkový bílkovinný koncentrát, sušený vaječný bílek, 10 % maková bílkovina), mandlová mouka, ovesné vločky, 5,4 % sušená jablka, 5,2 % švestky sušené mrazem, inulin (vláknina), emulgátor: slunečnicový lecitin, vanilkové aroma. Zahušťovadlo: sodná sůl karboxymethylcelulosy, kypřicí látka: uhličitany sodné, sladidla: acesulfam K, sukralóza.
45 % bílkovin 5 % švestky 10 % maková bílkovina
| Výživové údaje | na 100 g | na 1 porci (35 g) |
| Energie | 1733 kJ / 416 kcal | 606 kJ / 145 kcal |
| Tuky | 13,6 g | 4,8 g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 2,0 g | 0,7 g |
| Sacharidy | 25,5 g | 8,9 g |
| z toho cukry | 11 g | 3,8 g |
| Vláknina | 6,6 g | 2,3 g |
| Bílkoviny | 45 g | 15,7 g |
| Sůl | 0,42 g | 0,15 g |
Postup přípravy: Do středně velkého hrníčku nasypte obsah sáčku (35 g směsi) a přidejte 50 ml studené vody. Promíchejte, dokud nevznikne hladké těsto, a vložte do mikrovlnné trouby na 1 minutu a 30 sekund při výkonu 900 W. Po vyjmutí překlopte na talířek a ozdobte svým oblíbeným džemem a ovocem.
Není vhodné pro děti.
Balení obsahuje 175 g (5 porcí).
Skladujte při teplotě od +5 °C do +25 °C, chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.