Špaldová mouka je bohatá na bílkoviny s vysokým obsahem lepku, je vynikající na pečení.
Mouku můžete použít v mnoha receptech na pečení vašich oblíbených moučníků. Hodí se také pro každodenní pečení domácího sladkého i slaného pečiva (bábovky, perníky, koláče, sušenky, cukroví, palačinky, chléb, rohlíky, housky). Navíc pečivo získá jemně oříškovou chuť a aroma. Výrobky budou trochu tmavší a méně nadýchané než z hladkých mouk.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 1 kg.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.