Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k vaření, pečení i zahušťování.
Vynikající na pečení bezlepkových sušenek a moučníků, zvyšuje objem a pojivost těsta. Hodnotná přirozeně bezlepková alternativa pšeničné mouky vyrobená z pololoupané rýže speciálním procesem. Při pečení se obvykle míchá s jinými druhy mouky. Zvyšuje objem a pojivost bezlepkových směsí.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.