Přirozeně bezlepková obilovina, vhodná do kaší či polévek, nebo jako příloha v kombinaci s rýží, bulgurem.
Slzovku propláchneme a máčíme alespoň na 1 hodinu (nejlépe však přes noc) ve vodě. Poté vaříme společně s rýží, či jinou přílohou (kuskusem, bulgurem), slzovky přidáváme maximálně 1/3. Hrstku slzovky lze též přidat do každé polévky k obohacení a zahuštění. Výborná je s houbami připravená jako „kuba".
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte při teplotě do 25°C, ve stínu a relativní vlhkosti vzduchu do 70% v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.