Maranta je bílý prášek bez chuti, získaný z kořene rostliny Marantha arundinacea.
Škrobová mouka získaná z kořene marantové si před zahušťováním omáček, polévek či dezertů vyžaduje přibližně sedm minutové tepelné zpracování. Tento jemný prášek neobsahuje téměř žádný tuk a kromě toho, že výborně zahušťuje, omáčku či jiný pokrm nenaruší žádnou příchutí, protože je bez chuti. Její zahušťovací schopnosti jsou dvakrát silné jako zahušťovací schopnosti pšeničné mouky.
Zahušťuje i při nízké teplotě, a tím pádem je perfektní pro přípravu omáček a pudinků, které jsou citlivé na teplo
Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Množství v balení
Balení obsahuje 400 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.