Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BIOLINE Enterosgel perorální suspenze v tubě 225 g

78
26
starstarstarstarstar  78 %
akceBIOLINE Enterosgel perorální suspenze v tubě 225 g
Inovativní střevní adsorbent, který působí v trávicím traktu, kde na sebe váže toxiny, škodlivé látky, patogeny a alergeny a odvádí je z těla ven. Více informací
Kód výrobku: 83848
Běžná cena: 399 Kč (ušetříte: 110 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 289 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BIOLINE Enterosgel perorální suspenze v tubě 225 g

(78 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Majka.47(10.10.2016)starstarstarstarstar

simuiv(25.02.2016)star

Po jeho používání je mi ještě hůř. Nafouklé břicho, zácpa.

RomanaFle(23.01.2016)star

sarka.jelinek@gmail.com(21.12.2015)starstarstarstarstar

styrcova@atlas.cz(06.10.2014)starstarstar

falm(12.09.2014)starstarstarstarstar

Mám s ním dobré zkušenosti, činnost střev se upravila, doporučuji.

Breedik(12.09.2014)starstarstar

Kattes(21.08.2014)starstarstarstarstar

milka87(21.08.2014)starstarstarstarstar

Používám ho na detox a opravdu funguje

kovaja91(30.07.2014)starstarstar

Bounty(07.04.2014)star

Nezaznamenala jsem žádné účinky.

vencapx(19.03.2014)starstarstarstar

lucik11(12.03.2014)starstarstarstarstar

casputin(22.01.2014)starstarstarstar

Účinek přípravku byl znát, ale má smysl ho použít v době detoxu, sám o sobě tolik účinný nebude.

MsJitka(07.07.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(15.06.2013)starstar

doporučení jiné osoby doporučuji všem, kdo chtějí snadno očistit organismus

PRO: jednoduchost použití účinnost cena
mar(06.06.2013)star

zatím nemohu napsat více-krátká doba užívání

PRO: cítím se lépe, méně unavená
PROTI: mám po něm zácpu, i když hodně piji
sofiarigolade(09.05.2013)starstarstarstarstar

llucinka(05.05.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(05.05.2013)starstarstarstarstar

Spokojenost

PRO: Spokojenost
Ověřený zákazník(03.05.2013)starstarstarstarstar

zajímavá cena v akci, složení výrobku

PRO: poměr cena/kvalita
Renata69(30.04.2013)starstarstarstarstar

jedinečný přípravek, funguje spolehlivě, doporučuji

Ověřený zákazník(27.04.2013)starstarstarstar

dle návodu balení vystačí na krátkou dobu, využívala jsem dvě tuby, další si cenově nemohu dovolit

PRO: jarní očista střev a těla, úprava stravovacích návyků
PROTI: vysoká cena
janucinka(07.04.2013)starstarstarstarstar

Výborný produkt,jsem s ním velmi spokojená a koupím si ho znovu,užívám ho já i manžel,jen manžel si stěžuje na chuť,ale jinak je to účiné

Ověřený zákazník(04.04.2013)starstarstarstarstar

- i přes vyšší cenu doporučuji !

PRO: - 100 %účinný i na těhotenskou nevolnost
PROTI: - vyšší cena
pan Václav(29.03.2013)starstarstarstarstar

Na produkt jsem narazil náhodou, o to více mě překvapilo, jak dobře funguje. Dlouhá léta jsem více méně neúspěšně bojoval s výskytem akné v obličeji a na zátylku. Vystřídal jsem za tu dobu 4 lékaře, kteří řešili následky, ale zřejmě nenašli příčinu. S Enterosgelem jsem se během 14 dnů dokázal zbavit zhruba 80% výskytu. Nyní užívám Enterosgel měsíc a výskyt akné téměř vymizel. Doporučil bych ho každému, kdo trpí touto nepříjemností. Narozdíl od většiny přípravků proti akné, které se prodavají v drogériích a lékárnách, tento míří na příčinu, nikoliv na následek.

PRO: jednoduchá aplikace bez vedlejších účinků účinný při boji s akné
Lennem(25.03.2013)starstar

Šárka(17.03.2013)starstarstar

už si ho asi nekoupím

PROTI: využívala jsem 2 tuby a neviděla jsem žádný efekt
Pražáková Marcela(11.03.2013)starstarstarstar

Potřebuje celá rodina nutně pořádnou detoxikaci organizmu.Bylinky mám ráda,ale potřebovali jsme něco razantnějšího.Další postřehy až po dokončení kůry!

PRO: Dobře se přijímá-polyká. Bez pachuti. Vhodné i pro děti.
PROTI: Cena je bohužel poměrně dosti značná,na doporučenou dobu užívání.
Ověřený zákazník(06.03.2013)starstarstarstar

Mě Enterosgel vyhovuje, ostatní musí vyzkoušet, mohu jen dooporučit.

Ověřený zákazník(03.03.2013)starstarstarstarstar

Skvělý prostředek k očistě organismu, neutrální chuť.

PRO: Skvělý prostředek k očistě organismu
PROTI: cena
pepin(25.02.2013)starstarstarstarstar

Kvalitní produkt,působí na důležiém místě v lidském organizmu,nazatěžuje tělo,používání jednoduché,jednoznačně doporučuji,

PRO: Jednoduchý způsob užívání, vysoká účinnost produktu bez vedlejších účinků
PROTI: Vyšší cena
erika(10.02.2013)starstarstarstarstar

irena(04.11.2012)starstarstarstarstar

Měli by jste gel držet v lednice, jinak moc tekuty.

PRO: Použiva se snadno, stači jen zapit trochou vody.
Kamila(01.11.2012)starstarstarstar

pover(24.10.2012)starstarstarstar

Milada Voráčková(09.10.2012)starstarstarstarstar

Ještě jsem ho nevyzkoušela.

Dáša(02.10.2012)starstar

koupila jsem na doporučení, prý pomůže na lupenku, ale zatím nic..

PRO: nevím
PROTI: nevím
jamavo(21.08.2012)starstarstar

latalova(19.08.2012)starstarstarstarstar

dudek(31.03.2012)

opravdu doporučuji každému vynikající

PRO: Tento produkt užívám každé jaro joko úspěšnou detoxikaci organismu
Ověřený zákazník(29.02.2012)starstarstarstar

Dostal jsem tip od kamaráda. Zatím se po něm cítím dobře.

PRO: Myslím, že mi pomáhá.
Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: funguje
jana(15.04.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu