Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Elasti-Q tělový krém k prevenci strií 200 ml

90
30
starstarstarstarstar  90 %
akceElasti-Q tělový krém k prevenci strií 200 ml
Předcházejte striím včas - masírujte krémem Elasti-Q během těhotenství nejen bříško, ale i stehna a poprsí a strií se obávat nemusíte. Více informací
Kód výrobku: 6981
Běžná cena: 198 Kč (ušetříte: 16 Kč = 8 %)
Cena s DPH: 182 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Elasti-Q tělový krém k prevenci strií 200 ml

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
lenca14@centrum.cz(05.10.2016)starstarstarstarstar

valentova.mar@centrum.cz(23.09.2016)starstarstarstarstar

ivonaduraniova@gmail.com(17.08.2016)starstarstarstarstar

výborný, naozaj funguje, ale na jedno tehotenstvo mi bolo treba 2 ks

anndrra(20.02.2016)starstarstarstarstar

lindalojdova@email.cz(10.07.2015)starstarstarstarstar

Ffffound(10.05.2015)starstarstarstarstar

Nádherná vůně. Doufám, že na strie bude působit, uvidíme po porodu.

toro(23.02.2015)starstar

Bohužel krém je parfémovaný, takže jsem ho nemohla používat - dělalo se mi z jeho vůně nevolno. Jinak je asi dobrý. Já jsem používala olej od Ryoru.

tesnarova.k@seznam.cz(25.01.2015)starstarstarstarstar

Tulíček(16.01.2015)starstarstarstarstar

mazala jsem tak od 4 měsíce a žádné strie...doporučuji

janabubelova1@seznam.cz(10.12.2014)starstarstarstarstar

Ani jedna prasklinka. Spokojenost

pincova666(11.11.2014)starstarstarstar

jana.tyserova@atlas.cz(22.09.2014)starstarstarstarstar

novakova-eliska@seznam.cz(08.09.2014)starstarstarstarstar

pharmacy(28.07.2014)starstarstarstarstar

gremlinska(27.05.2014)starstarstarstarstar

alenka35(04.02.2014)starstarstarstarstar

nezanechává mastný film, rychle se vstřebává

Martina Picková(03.12.2013)starstarstarstarstar

veruna77(16.09.2013)starstarstarstarstar

Lenicka(05.09.2013)starstarstarstarstar

trosku hur se rozetira, ale kuze mi nepopraskala.

LOTTA(03.07.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(19.06.2013)starstar

doporučuji všem nastávajícím maminkám

PRO: nemastná konzistence, lehce roztíratelný, rychle se vstřebává a hlavně - funguje: pokožka bez strií a se zachovanou elasticitou (používáno cca od 5.měsíce těhotenství)
PROTI: nic
michalkaD(05.06.2013)starstarstarstarstar

výborný krém, mazala jsem celé těhotenství a ani jedna strie

Ověřený zákazník(20.05.2013)starstarstarstarstar

krém mi vyhovuje, na rozdíl od některých jiných krému lehce voní (ne moc výrazně)

PRO: cena příjemná jemná vůně lehce se roztíra
PROTI: nic
Ověřený zákazník(05.04.2013)starstarstarstarstar

Příjemné, dobře se nanáší, jemná vůně, uvidíme, jestli bude mít ty správné účinky.

Ověřený zákazník(07.01.2013)starstarstar

Produkt jsem dostala,je dobrý,ale mám raději lépe roztíratelné krémy.Jinak přípravek hezky voní,strie se mi zatím neukázali (jsem v 8.měsíci těhotenství),takže účinný zcela jistě je

PRO: Hezky voní
PROTI: Špatně se roztírá,je moc hutný
Ověřený zákazník(08.12.2012)starstarstarstarstar

používala jsem ho až od 7. měsíce těhotenství až do konce a jiný krém bych nedoporučila, používala jsem ho pouze 1x denně i když doporučují 2x bříško po něm zůstalo jemné a vláčné a po porodu nemám ani jednu jizvičku

PRO: příjeně se rozmazává a nezanechává mastný film
PROTI: nic
LeKo(07.12.2012)starstarstarstarstar

Používala jsem celé těhotenství a nevytvořila se ani jedna strije. Mohu jen doporučit

PRO: - není mastný, rychle se vsákne - dobrá cena
Ověřený zákazník(22.10.2012)

Aplikovala jsem od tří měsíců před otěhotněním až po porod a strie mám prakticky po celém břiše. Samozřejmě jsem od něho neočekávala zázraky, ale kdybych se nemazala vůbec, tak by se nic nestalo

PRO: vůně
PROTI: absolutně nefunguje špatně se vstřebává
Ověřený zákazník(15.10.2012)starstarstarstar

krasne zvlacnuje pokozku prijemna vune dobre se roztira

Kateřina(28.09.2012)starstarstarstar

Myslím, že je kvalitní a opravdu je skvělou prevencí v tvorbě strií.

PRO: Příjemná vůně
PROTI: Hůře se roztírá a vstřebává.
martina(27.08.2012)starstarstarstarstar

pover(21.08.2012)starstarstarstarstar

vikinka(18.08.2012)starstarstarstarstar

Alice(20.07.2012)starstarstarstarstar

Produkt jsem si vybrala na základě jiných recenzí a musím říct, že se mi opravdu líbí.

PRO: Velmi příjemná vůně, krásně se roztírá, kůže je po něm velmi vláčná a hebká
Ověřený zákazník(10.07.2012)starstarstarstar

Doporučila mi ho kamarádka.

PRO: příjemná vůně i ve vodě na bazéně je břicho "mazlavé", nesmyje se hned
PROTI: málo mastné, mám raději olej
Ověřený zákazník(04.07.2012)starstarstarstarstar

účinkuje - po 2 těhotenstvích jsem bez jediné jizvičky

monikra(02.07.2012)starstarstarstarstar

Funguje! Používala jsem ho preventivně od 4. měsíce při obou těhotenstvích a nemám jedinou jizvičku.

Lucie(31.05.2012)starstarstarstarstar

Opravdu funguje a můžu jen doporučit.

PRO: - při pravidelném používání skutečně omezuje tvorbu strií při těhotenství
PROTI: - nic
Issobel(17.05.2012)starstarstarstarstar

Nevím jestli je to krémem nebo genetikou, ale ani teď v osmém měsíci těhotenství žádné strie nemám. Uvidím jak dál. Vyhovuje mi natolik, že jsem ho koupila i své sestře, která je nyní v začátku těhotenství. Krém moc příjemně voní. Jediné co mi na něm trošku vadí je to, že se hůře roztírá. Zanechává takový bílí povlak, nebo jak to popsat, ale rychle se zase vsákne. Oproti jiným krémům ke stejnému využití je příjemná i cena.

PRO: Jsem nyní v osmém měsíci těhotenství a strie žádné nemám. Navíc krásně voní. Oproti jiným krémům proti striím je příjemná i cena.
PROTI: Hůře se roztírá.
culinka09(02.05.2012)starstarstarstarstar

Jemná parfemace,dobře se roztírá.

Ověřený zákazník(02.05.2012)starstarstarstarstar

Velká spokojenost. Oproti olejům a jiným emulzím se rychle vstřebá a nemastí a nešpiní oblečení. Můžu jen doporučit.

PRO: Velmi rychle se vstřebá, vytvoří na pokožce nemastný "film", který ji hydratuje ještě dlouhou dobu po namazání.
Ověřený zákazník(23.02.2012)starstarstarstarstar

dobrý

Zuzka(19.02.2012)starstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Hezky voní, po rozetření se rychle vztřebává. Používám od začátku a zatím působí perfektně - strie se nevytvořily, nyní jsem 28tt.
PROTI: Hůře se roztírá.
Ověřený zákazník(16.02.2012)starstarstarstarstar

Používám kdykoli mě napadne, místo tělového mléka. Těhotná jsem zatím nebyla, takže v tomhle směru nemám vyzkoušeno, jak funguje preventivně proti striím.

PRO: vůně příjemnost
PROTI: neobjevila jsem
Ověřený zákazník(07.02.2012)starstarstarstar

neumí zázraky ;)

zita samková(09.01.2012)starstarstarstarstar

S produktem jsem spokojená až budu podruhé těhotná určitě si ho znovu zakoupím mám zkušenost jen s tímto produktem, ale jsem s nim spokojená

PRO: je příjemný na roztírání kůže je vláčná a zatím bez známek strií a už jsem v 6,5 měsíců těhotná
Ověřený zákazník(01.01.2012)starstarstarstarstar

bez chyby

veronika(21.11.2011)starstar

AndySnecek(19.10.2011)starstarstar

Hezky voni, jinak sem zadne uzasne ucinky nepocitovala:( Strii mam spoustu ... vic uz se jich snad vyrobit ani nemohlo:(

honikam(17.03.2011)starstarstarstarstar

dagmar(23.05.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu