Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

DRICLOR Solution roll-on 20 ml

91
65
starstarstarstarstar  91 %
akceDRICLOR Solution roll-on 20 ml
Antiperspirant pomáhá snižovat nadměrné pocení. Vhodný na podpaží, ruce a chodidla. Výrazně nižší pocení již za týden. Více informací
Kód výrobku: 2894
Běžná cena: 266 Kč (ušetříte: 40 Kč = 15 %)
Cena s DPH: 226 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pátek 9.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku DRICLOR Solution roll-on 20 ml

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Veronika98(30.10.2016)starstar

stepanka.hampelova@seznam.cz(03.09.2016)starstarstarstarstar

jana.lic@seznam.cz(14.08.2016)starstarstarstarstar

velice doporucuji pro ty co trpi pocenim i zapachem s poceni, staci pouzivat 2x tydne po 2tydnech staci 1x tydne.ja uz ho osobne pouzivatm pouze 2x do mesice.

hadrabova.j(11.08.2016)starstarstarstarstar

ragimiri(02.08.2016)starstarstar

Proti pocení sice pomůže, ale pálí jako čert, i když je aplikován na zcela suchou pokožku.

ala.blahova(28.07.2016)starstarstarstarstar

SUPER přípravek!!!! Již po 2 druhém použití se téměř nepotím. Jen mírné pálení, ale to postupně odezní.

mirid(02.06.2016)starstarstarstarstar

Marta Krausová(25.04.2016)starstarstarstarstar

vendyhovorkova@seznam.cz(06.04.2016)starstarstarstar

Elenka_D(19.12.2015)starstarstarstarstar

opravdu funguje

matouskovalidka(29.11.2015)starstarstarstar

Spokojenost, opravdu pomáhá, jen mě docela dost štípe, ale dá se to vydržet :-)

gacie@seznam.cz(15.11.2015)starstarstarstar

abolcaaja(08.11.2015)starstarstarstarstar

Bezvadný roll-on,funguje,nepoužívat na čerstvě oholenou kůži.

asdfjkl(20.10.2015)starstarstarstarstar

cechova.romana@email.cz(09.10.2015)starstarstarstarstar

Už jsem jej jednou měla a je to malý zázrak. Nic jiného mi proti pocení nepomůže.

jednamalaholka(31.08.2015)starstarstarstarstar

Roman(12.08.2015)starstarstarstar

vera_s(13.07.2015)starstarstarstarstar

monika789(21.06.2015)starstarstarstarstar

Petra.88(05.05.2015)starstarstarstarstar

sel.on@seznam.cz(05.05.2015)starstarstarstarstar

habalovaj(05.04.2015)starstarstarstarstar

sice pekelne stipe,ale funguje

Stanik(05.02.2015)starstarstarstarstar

tesnarova.k@seznam.cz(25.01.2015)starstar

marahanus97@gmail.com(15.01.2015)starstarstarstar

m.krausova@hotmail.cz(07.12.2014)starstarstarstarstar

Opravdu funguje, výborný!

CcLuln(21.10.2014)starstarstarstarstar

Katy83(25.09.2014)starstarstarstarstar

kravarova.h(15.07.2014)starstar

chlebcovam(14.06.2014)starstarstarstarstar

Funguje

lucie4568(17.04.2014)starstarstarstarstar

Driclor jsem si objednala na základě recenzí. Použila jsem ho teprve druhý den. A pocení vážně ustoupilo. Vůbec mě neštípal. Stačí jen velmi malé množství.

Terina88(06.04.2014)starstarstarstarstar

super, účinek hned za 2 dny!! Konečně něco co opravdu funguje! Můžu nakoupit opět barevná trička :-)

Zuzinnka(12.02.2014)starstarstarstarstar

skorapka.sm@seznam.cz(17.12.2013)starstarstarstarstar

okamžitě zafungoval, používala jsem opravdu jen občas 1-2* do měsíce a stačilo to.

Lennusska(05.06.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(01.06.2013)starstar

nevyzkoušeno

b.proc(26.05.2013)starstarstarstar

me pomaha tak na 50%, ale to je normalni, ja mam smulu na vse, co funguje u ostatnich, u me ne. skoda.

danger(19.04.2013)starstar

Ajulka(07.04.2013)starstarstarstarstar

valisatko(04.04.2013)starstarstarstarstar

Michaela(01.04.2013)starstarstarstarstar

Vybrala jsem si produkt, po doporučení recenzí na netu. Zabraňuje pocení. Někdy cítím svědění. Rozhodně doporučuji.

PRO: Funguje - od doby co ho používám, nevím co je to potit se
PROTI: -
Jiří Lachman(23.03.2013)starstarstarstarstar

lucii(14.03.2013)starstarstarstarstar

Souhlasím, začátek je krušný, ale výsledek skvělý! Před plánovanou letní dovolenou doporučuji obzvlášť.

Ověřený zákazník(04.03.2013)starstarstarstar

maximalne spokojena

PRO: funguje okamzite
PROTI: na zacatku pouzivani trochu stipe par minut
Ověřený zákazník(01.03.2013)starstarstarstarstar

používám občas, když mi jde o to, abych se opravdu nepotila. Ale funguje.

PRO: funguje, po nanešení se potím minimálně, téměř vůbec
PROTI: občas štípe v podpaží
Petra(20.02.2013)starstarstarstarstar

V pořádku. DOPORUČUJI.

xxpetulaxx(21.01.2013)starstar

bedruna(15.01.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(21.12.2012)starstarstarstarstar

I když to není zdravé pro tělo, občas se bohužel nedá nic dělat. Proti pocení není moc způsobů, jak se ho zbavit a tohle opravdu pomáhá.

PRO: Super pomáhá.
PROTI: Není to zdravé.
ircaru(07.12.2012)starstarstarstarstar

vanilka(05.12.2012)starstarstarstar

jupik-lu(03.12.2012)starstarstarstarstar

super

semisatko(02.12.2012)starstarstarstarstar

Funguje už po pár použitích.

Ověřený zákazník(23.11.2012)starstarstarstar

spokojená :)

PRO: působí
PROTI: štipká
vikinka(12.11.2012)starstarstarstarstar

ewaa(06.11.2012)starstarstarstarstar

Loretta(06.11.2012)starstarstarstarstar

jsem s tím spokojena už několik let

petra(05.11.2012)starstarstarstarstar

fojtova(18.10.2012)starstarstarstarstar

sylvilik(09.09.2012)starstarstarstarstar

Hans(06.09.2012)starstarstarstarstar

Každopádně znovu zboží koupím.

PRO: vynikající věcička.
PROTI: Trošku někdy svědí.
Bedyna64(30.08.2012)starstarstarstarstar

tummaverikko(28.08.2012)starstarstarstarstar

Naprosto dokonale funguje, zpočátku byly obtíže jako svědění a zarudnutí kůže, ale VÝSLEDEK stojí za to!

chalcedonka(06.08.2012)starstarstarstarstar

v letních dnech nepostradatelná součást, stačí nanést málo a vydrží dlouho, opravdu vynikající, nedráždí pokožku, když je vhodně použita (viz holení a koupele)

Dolorka(03.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(01.08.2012)starstarstarstar

Při pravidelném používání funguje

miszkas(26.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(12.07.2012)starstarstarstar

na doporučení kamarádky jsem si to objednala a jsem spokojena...

PRO: fakt to zabírá
PROTI: štípání
Kikuse(04.07.2012)starstarstarstarstar

již nekolikáté balení, nedovedu si to bez něj představit

PRO: nejlepší produkt proti pocení, lepší není
PROTI: někdy štípe
Ověřený zákazník(04.07.2012)starstarstarstarstar

Opravdu funguje

luciek(21.06.2012)starstarstarstarstar

Jarmila Krystýnková(11.06.2012)starstarstarstarstar

super nejlepší a nejspolehlivější výrobek vůbec doporučuji všem,co mají koláče v podpaží hned po obléknutí po 5ti dnech jsem mohla přerušit na 3 dny a nemám problém potím se při práci všude jinde jen ne v podpaží ano ano ano super poprvé v životě se cítím fajn a mám sebevědomí zpět s nákupem i dodávkou i s cenou jsem absolutně spokojena a můžu nosit světlé trička a šaty a halenky a nejsem mokrá v podpaží i při nočním pocení,kdy se ráno vzbudím a ždímu skoro pyžamo -tak v podpaží je sucho to mě přesvědčilo a budu ho kupovat stále a doporučovat dál

PRO: rychlý účinek
PROTI: svědí
Ověřený zákazník(08.06.2012)starstarstarstarstar

jediný přípravek, který znám, který opravdu pomáhá - i když je občas trochu nepříjemný - v podpaží se objeví jakoby spáleniny, ale jen někdy nefunguje na plosky nohou ani na ruce

PRO: opravdu pomáhá - podpaží je skutečně téměř suché
PROTI: občas svědí a pálí - nevím na čem to závisí nefunguje na nohy
inosek(05.06.2012)starstarstarstarstar

Neaplikujte nejméně 24 hodin před a po použití depilačního krému nebo holení. Neaplikujte dříve, než minimálně 1 hodinu po koupeli.

Leona(26.05.2012)starstarstarstarstar

Opravdu funguje, jsem naprosto nadšená! Zpočátku trochu pálí, ale snížení pocení jsem pocítila již po třech dnech a nyní mám podpaží zcela suché a nepotím se ani v tom největším vedru. Pro mě hotový zázrak. To pálení se dá vydržet a stojí to rozhodně za to. Přes den jsem používala zpočátku ještě deodorant, ale nyní to už není potřeba. Takže rozhodně doporučuji všem, kdo má problémy s nadměrným pocením! Balení určitě vydrží hodně dlouho, takže ani cena není přemrštěná. Jsem velmi spokojená!

PRO: úplně zabrání pocení jediný přípravek, který opravdu funguje
PROTI: prvních pár dní trochu pálí, ale s tím jsem počítala a nebyl problém to vždycky zaspat
Lemonka(22.05.2012)starstarstarstar

použití na vlastní nebezpečí

PRO: opravdu sníží pocení a to že hodně
PROTI: je hodně drastický
Ověřený zákazník(21.05.2012)starstarstarstar

moc se potím, mám tento přípravek poprvé použití je dobré doporučuji ostatním

PRO: je to dobrý přípravek proti pocení myslím,že mi bude vyhovovat
Ověřený zákazník(13.05.2012)starstarstarstarstar

již po prvním použití výrazně omezuje pocení, ale místo nesmí být před použitím čerstvě oholeno:-) Rozhodně doporučuji pro všechny kdo mají problém s nadměrným pocením

PRO: velmi účinný
PROTI: při použití po více než 24 hodinách (uváděno v příbalovém letáku) pálí... ale další den bylo použití již bez pálení
Ověřený zákazník(09.05.2012)starstarstarstarstar

jediný přípravek rpoti pocení, který mi pomáhá

PROTI: je hořký a štípe na podrážděném místě
Ověřený zákazník(08.05.2012)starstarstar

Funguje perfektně, ale je to asi dryák

J. Šmídová(07.05.2012)

Výrobek, jsem si vybrala proto, že jsem měla problémy s nadměrným pocením, ale výrobek mi nevyhovuje, protože po použití se dostavila alergická reakce (štípání, svědění a zarudnutí). Nemám nijak zvlášť citlivou pokožku, ale reakce na tento výrobek byla dost nesnesitelná.

PROTI: Tento výrobek mi nevyhovuje, protože po použití se dostavila alergická reakce (štípání, svědění a zarudnutí)
Ověřený zákazník(30.04.2012)starstarstarstarstar

je prostě super

PRO: dlouhá léta jsem se potila a ted ne tento přípravek je opravdu učinný,mám zpět své sebevědomí :-)
Ověřený zákazník(23.04.2012)starstarstarstar

Hodně se potím a už jsem s tím vážně chtěla něco udělat. Na netu jsem našla recenze, že tento výrobek skutečně funguje, tak jsem ho vyzkoušela, a je tomu skutečně tak :-) Jsem nadšená. Zatím jsem ho použila jen 3x (z toho tedy při třetím natření mě to přes noc pálilo, ale ne nijak moc, jinak žádný problém s pálením, jak jsem četla v některých recenzích. Teď jsem si dala v používání pauzu, i když bych ho ještě měla používat každý den. Je mi jasný, že je to asi driják, když to funguje, tak se budu snažit to nepoužívat pořád. Jsem z výrobku vážně nadšená, už se nemusím bát a stydět vzít si tričko s krátkým rukávem :-) :-)

PRO: vážně zabraňuje pocení, jsem nadšená
PROTI: třetí den používání mírné svědění
Gabrys(16.04.2012)starstarstarstarstar

S Driclorem jsem velmi spokojená. Již druhý den po užití jsem viděla velkou změnu. Už jsem ani nedoufala, že se najde nějaká levná možnost léčby. Jediné co mi trochu vadí, je vysušená kůže v místě aplikace. Je to problém jen ze začátku. Po čase je dávkování menší a podpaží má vždy dostatek času na regenerci. Když jsem se o Dricloru dozvěděla, tak jsem neváhala ani chvíli jestli koupit nebo ne a Vám doporučuju to samé. Četla jsem i mnoho diskuzí s lékaři a žádný z nich nepotvrdil, že by byl Driclor zdraví škodlivý jak se píše. Kdyby byl, tak se neprodává v lékarně jako léčivo. Pro tělo je sice lepší když když se pot vylučuje z těla, ale když je to nepříjemné a nadměrné, tak je léčba na místě. Přeju Vám mnoho příjemných letních dnů bez omezování :)

PRO: Pocení zmizelo již druhý den
PROTI: Vysušuje pokožku
zuzkaIveta(03.04.2012)starstarstarstarstar

Opravdu výborně zabírá!

Ověřený zákazník(02.04.2012)starstarstarstarstar

Skvělá pomoc pro ty, kteří se nadměrně potí.

Ověřený zákazník(26.02.2012)starstarstarstarstar

Jsem spokojen s tímto produktem.

Ověřený zákazník(12.02.2012)starstarstar

zatím jsem nevyzkoušela, byl mi doporučen jako výborný výrobek

Ověřený zákazník(10.02.2012)starstarstarstarstar

Dobrý produkt, který funguje

PRO: byl mi doporučen
Monika(30.01.2012)starstarstarstarstar

Po 3 dnech používání bez pocení a hlavně koláčů na oblečení... Produkt můžu jen doporučit!!!

PRO: rychle učinkuje
PROTI: trochu po nanesení svědí
Ověřený zákazník(19.01.2012)starstarstarstarstar

Konečně něco funguje.

Ověřený zákazník(29.12.2011)starstarstarstarstar

Perfektní

PRO: Účinkuje hned při prvním použití a jsem s ním velmi spokojený
johny(13.11.2011)starstarstarstarstar

maximalne doporucuji

PRO: nejlepší
PROTI: neuveritelne stipe :D ale co je stipani oproti neustalym kolacum
Ověřený zákazník(05.11.2011)starstarstarstarstar

Naprosto perfektní. Po použítí tohoto produktu se opravdu člověk nepotí - neznám žádný jiný, který by tak učinkoval. Já jej používám jen v létě - přez zimu není třeba. Kdo se hodně potí opravdu doporučuji vyzkoušet.

PROTI: Jediné co by se mi ještě líbilo by byla jemná vůně.
Evulikuk(02.11.2011)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(24.10.2011)

nedoporučuji

PROTI: silně nepříjemné, osobní nesnášenlivost, přestože nikdy na nic takového netrpím, silné skoroalergické projevy
Ověřený zákazník(18.10.2011)starstarstarstarstar

vyborne,fungovalhnedprvniden.nepalil,nestipal

PRO: fungovaljizpoprvnimuziti
miska81(03.10.2011)starstarstarstarstar

super pomocník na problémi s pocením

PRO: velký pomocník s problémi s pocením mohu jen doporučit
PROTI: cena
Dana(06.09.2011)starstarstarstarstar

neúměrné pocení v podpažípostupovala jsme podle návodu a výsledek byl zřetelný již druhý denvelmi jednoduchá aplikace...stejně jako jakýkoliv jiný kuličkový antirespirant, jen se používá až jako poslední úkon před spanímdoporučujimé podpaží je suché

PRO: zmírňuje poceníchtěla jsem vyzkoušet
Markéta(05.09.2011)starstarstarstar

.......

PRO: proti pocení , dokonalý. Můžu konečně nosit všechny barvy triček.
PROTI: svědí
Ověřený zákazník(15.08.2011)starstarstarstar

pro příjemný pocit bez kruhů v podpaží člověk rád něco vydrží

PRO: opravdu zabírá proti nepříjemně propocenému podpaží
PROTI: po aplikaci dochází k pálení a svědění
Maria Dandárová(12.08.2011)starstarstarstarstar

Doporučujem

PRO: potenie je minulost, naozaj super vyrobok, ak sa to pouziva ako ma tak neublizi iba pomoze
PROTI: opatrne na citlivu pokozku po oholeni ja som to trosku raz prepiskla a myslela som, ze vyskocím z koze. Popaleninky:(
Hana Bláhová(11.07.2011)starstarstarstarstar

Driclor používám již několik let a nemůžu si jej vynachválit. Je spolehlivý. Mám, tedy měla jsem s pocením šílené problémy, nic nezabralo, tričko jsem měla propocené do několika minut po oblečení. Tomuhle je ale již konec. Vřele doporučuju těm, kteří si už s pocením neví rady a nechtějí vyhodit nemalé peníze za laserovou metodu :-)

PRO: - když nic, tak tohle zabralo na pocení na výbornou- po léta používání již stačí namazat pouze jednou za měsíc a mám klid
Lucie(27.01.2011)starstarstarstarstar

Také souhlasím, skvělýýý přípravek!!!

ivorlova(14.01.2011)starstarstarstarstar

Naprosto dokonalé!!!

zuzanabarnatova(31.03.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu