BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Kaštany mají nízký obsah tuku, díky čemuž jsou nízkokalorické.
Brzy skladem
Jedlé kaštany mají vyšší energetickou (kalorickou) hodnotu než brambory. V jižní Evropě kaštany lidé jedí se zeleninou, s masem nebo s máslem a sýrem. Světové kuchyně znají například kaštanovou kaši ke zvěřině, kaštanové pyré se šlehačkou, kaštanový pudink, kaštany v čokoládě, glazované kaštany (tj. kandované kaštany, z francouzského Marrons Glaces) a jiné.
Obvykle se tepelně upravují nařezáním na špičce do kříže a krátkým opečením na horké desce, ale mohou se i rozemlít a vzniklá mouka slouží k přípravě pečených zákusků. Krátce ohřáté lze podávat jako doplněk ke zvěřině a drůbeži. Jsou také ideální jako náplň do pečených jablek, a také v náplních pro kachny, husy, krůty a jiné drůbeží maso.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.