Pohanka je přirozeně bezlepková a má lehce oříškovou chuť, její použití je univerzální.

Pohanku propláchněte vodou. Houby zalité horkou vodou (asi 250 ml) nechte změknout. V hrnci rozehřejte máslo, přidejte kořenovou zeleninu nakrájenou na malé kostičky, osolte a pomalu restujte dozlatova. Poté vmíchejte cibuli a nechte zesklovatět. Přidejte brambory nakrájené na kostky, pohanku, lahůdkové droždí, bujon, kmín, sůl, namočené houby, vodu z hub a zalijte vodou. Promíchejte, přiveďte k varu a vařte asi 25 minut do změknutí. Ke konci vmíchejte nasekaný česnek a majoránku a ještě chvíli povařte.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.