Nastavení cookies: Aby web zůstal tak, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby fungovaly správně a dle vašich preferencí.
Upozorňujeme, že údaje ze souborů cookies mohou být použity také v personalizovaných reklamách. Pokud nesouhlasíte, můžete povolit pouze nezbytné soubory cookies. Projděte si podrobný přehled cookies a podmínky jejich užívání .

Lékárna.cz

Bulgur

Bulgur nejčastěji vzniká namočením, povařením, usušením a nakonec podrcením zrn tvrdých odrůd pšenice. Díky namáčení dojde k aktivaci enzymů a částečné přeměně škrobů na jednoduché cukry. Díky předvaření se pak už bulgur připravuje snadno a lze ho využít jako přílohu, do salátů, zavářku do polévek, místo rýže do rizota apod. Bulgur lze vyrobit i ze špaldy, ječmene nebo pohanky. Obsahuje mnohem více živin než rafinované pšeničné produkty. Je významným zdrojem vlákniny, hořčíku, železa, kyseliny listové a manganu.
ALLNATURE Bulgur BIO 500 g

ALLNATURE Bulgur BIO 500 g

ALLNATURE Bulgur BIO 500 g

Bulgur je lehce stravitelný, má skvělou chuť a velice zajímavé…

100 % (1x)
Skladem více než 5 kusů

49 Kč

Složku Bulgur najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.