Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BODY COMFORT Ohřívač kojeneckých láhví

87
7
starstarstarstarstar  87 %
Výrobek je už delší dobu nedostupný.
Objednali jsme ho, ale dodavatel
nám zatím nepotvrdil datum doručení
na náš sklad.

 

BODY COMFORT Ohřívač kojeneckých láhví
zabudovaný zvukový alarm, velká nádržka na různé velikosti dětské výživy s přepínačem. Patří k základní výbavě pro vašeho kojence. Slouží k bezpečnému...Více informací
Kód výrobku: 103359
Cena s DPH: 419 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Doporučený produkt

Popis výrobku a recenze

BABY NOVA termoobal na lahev 33115

BABY NOVA termoobal na lahev 33115
Kód výrobku 9469
Běžná cena 299 Kč
Cena s DPH: 292 Kč
Původní cena: 299 Kč
Ušetříte: 2 %
Dostupnost:
skladem
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku BODY COMFORT Ohřívač kojeneckých láhví

(87 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Donar@post.cz(30.12.2014)starstarstarstarstar

velka spokojenost

mb11@seznam.cz(16.07.2014)starstarstarstarstar

Sice pouzivam teprve 3 dny, ale jsem maximalne spokojena. Skvely pomer ceny a kvality. Za sebe mohu doporucit.

Ověřený zákazník(01.05.2013)starstarstarstar

Spokojenost, než se přebalíme, jídlo je ohřáté.

kajabalaz(14.03.2013)

spatnej vyrobek nekupovat

PRO: nic
PROTI: velice klamavy a spatny vyrobek vubec nebrat
Neck(16.02.2013)starstarstarstar

dvě teploty 1 ohřívá (asi 45°C) 2 udržuje na teplotě cca 37°C

PRO: cena zahraje melodii po ohřátí
PROTI: chybí regulace ohřívání
Monika(25.01.2013)starstarstarstarstar

Ohřívač jsem si zakoupila díky kladným recenzím a jsem mile překvapena,že za přijatelnou cenu splňuje mé očekávání.Určitě bych doporučila.Přibližná doba ohřevu je 6 min na 150 ml mléka,takže to není ani málo,ani hodně.Mám to už vyzkoušený,aby malá nečekala.

PRO: Vejdou se tam všechny lahve avent,zvuková signalizace,poměrně rychlá doba ohřevu,udrežení teploty
PROTI: zatím nic
Holanova25(22.01.2013)starstarstarstarstar

Iva Rybková(13.12.2012)starstarstarstarstar

skvělý výrobek

PRO: výborná cena,dobře ohřívá,má zvukový signál.perfektní pomocník v této cenové kategorii,vejdou se tam i širší láhve mam
PROTI: nic
LeKo(07.12.2012)starstarstarstarstar

Jediný ohřívač lahví, na který jsem neslyšela nic negativního - proto jsem jej zvolila a rohodně nelituji. Funguje perfektně. Do 5 minut máme ohřáté mlíčko, což je čas akorát tak na přebalení apod. Navíc cena byla velmi příznivá a lze do něj použít všechny typy lahviček. Zvukovým signálem je melodie, která se dětem většinou líbí a pokud ne, dá se vypnout, což většinou není možné. Můžu jenom doporučit.

PRO: - cena - snadná obsluha - udržuje stálou teplotu po delší dobu
PROTI: - nic
Ověřený zákazník(31.10.2012)starstarstarstar

s koupí jsem váhala,ale můžu doporučit všem maminkám,jsem spokojená

PRO: cena,rychlý,skladný
Simona(24.08.2012)starstarstarstar

Vybírala jsem dlouho mezi ostatními ohřívači,a musím říct jsem ráda za tento co mám.Je lehký a skladný,výhoda je že můžu ohřívat i výživy,což některý ohřívače jsou jen velikostně na kojenecké lahvičky.

PRO: obsahuje zvukový signál takže nemusím hlídat ohřev,dá se také nastavit udržování teploty a je poměrně rychlý na ohřev. Jsem s ním naprosto spokojená
PROTI: Nevím
Marie(07.05.2012)starstarstarstarstar

Je to výborná věc, doporučuji všem maminkám. Dlouho jsem váhala jestli ohřívač pořídit, teď co ho máme již skoro měsíc, lituji, že jsem to neudělala dříve. Ušetří to spoustu času. Navíc, je malý, hezký a skladný. (Teď jsme s malou byly v nemocnici a též jsem za něj byla vděčná). Doporučuji na 100%.

PRO: rychlí ohřev zvukový signál ( když je ohřáto, zahraje písničku ) udržuje teplotu ohřívá jak mléko ( tekutiny), tak příkrmy skladný ( snadno se vejde do batůžku a ohřívat můžete kdekoliv) nízká cena
PROTI: žádné
veronika(01.03.2012)starstarstarstarstar

nejde to nějak popsat,ale je to super výrobek :-)

PRO: skladný rychlý nenáročný
PROTI: žádné
junovah(12.12.2011)starstarstarstarstar

Jenda(03.12.2011)starstarstarstarstar

Vřele doporučuji.....

Helena(23.10.2011)starstarstarstarstar

spokojenost

PRO: levný a srovnatelný s těmi drahými
Apolenka(22.10.2011)starstarstarstarstar

Ja som spokojna, iba to dlho trva ale neviem ako je to u inych vyrobcov. Ked je jedlo ohriate, tak zahra. Kazdopadne je to dobry pomocnik pri priprave jedla.

Lucie(06.10.2011)starstarstarstar

Zatím jsem využila 1x, takže nemůžu více k hodnocení napsat.

PRO: Cena, lze použít na všechny rozměry lahviček a skleniček.
PROTI: Delší doba ohřevu, ale nemám srovnání s jinými výrobky.
Šárka(10.07.2011)starstarstarstarstar

Pohodlné ohřívání

PRO: Rychlost
martina 12(30.09.2010)starstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu