Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BIODERMA Sensibio AR krém 40 ml

88
11
starstarstarstarstar  88 %
akceBIODERMA Sensibio AR krém 40 ml
2+1 ZDARMA - při nákupu 3 produktů značky BIODERMA získáváte nejlevnější z nich ZDARMA. Pálí vás obličej už při pouhém pohledu na pleťový krém? BIODERMA Sensibio AR krém pohladí vaši tvář jako hedvábná rukavička a nechá zmizet rudé žilky. Více informací
Kód výrobku: 39984
Běžná cena: 510 Kč (ušetříte: 121 Kč = 24 %)
Cena s DPH: 389 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BIODERMA Sensibio AR krém 40 ml

(88 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
jakubefler@seznam.cz(12.09.2016)starstarstarstarstar

Naprostá spokojeno, zlepšení se projeví až po delším používání(2-3 měsíce). Měla jsem velmi citlivou pleť, často lehce zčervenala. Nyní, po používání tohoto krému, zlepšení cca o 80%.

Michaela_Dvořáková(02.08.2016)starstarstarstar

Šugryna(03.11.2013)starstarstar

Bioderma je všemi oslavovaná a přitom až tak účiná není..Méňe známé a levnější značky vykonají i lepší službu.Na druhou stranu alespoň nenapáchá na pleti škody

vvilckova(18.06.2013)starstarstarstar

Jirka(07.06.2013)starstar

kvalitní krém za kvalitní cenu

PRO: opravdu kvalitní krém na citlivou pokožku
PROTI: poměrně vysoká cena, malé balení
spursi(16.05.2013)starstarstarstarstar

latalova(17.04.2013)starstarstarstarstar

používám dlouhodobě a jsem velmi spokojena

Ověřený zákazník(12.04.2013)starstarstarstarstar

Skvely pripravek.

PRO: Prijemny krem, pod makeup i na noc.
RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(25.10.2012)starstarstarstar

Skvělý výrobek.

PRO: Konečně krém, po kterém nemám šupinky a červená místra na obličeji,
martina(27.08.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.07.2012)starstarstarstarstar

Perfektní. Po použití mám vždy úžasně hebkou pleť.

Keytie(26.06.2012)starstarstar

Enka(16.04.2012)starstarstarstarstar

Krém mi doporučila kožní lékařka na obtíže s červenání pleti, tyto obtíže opravdu zmírňuje a pleť je po jeho nanesení klidná. Výrobek jsem doporučila i známé se stejně problematickou pletí.

PRO: Je velmi příjemný na pleti, nemastí i bezprostředně po nanesení, pleť je po namazání klidná...
PROTI: Obtížně se "doluje" poslední zbytek krému při dopotřebování z tuby...
Ověřený zákazník(08.03.2012)starstarstarstarstar

používám dlouhodobě, mám výborné zkušenosti

Ověřený zákazník(20.02.2012)starstarstarstar

Používám dlouhodobě a jsem spokojena.

PRO: Je to jediný produkt, který má velice problematická pleť snese.
katerina(02.02.2012)starstarstarstarstar

vynikající, na citlivou pleť se sklony k červenání

Ověřený zákazník(12.12.2011)starstarstarstar

Tento krém znám a používám již delší dobu. Doporučuji.

Ověřený zákazník(05.12.2011)starstarstarstarstar

vynikající

PRO: vyzkoušela jsem již po několikáté
ivananed(14.07.2011)starstarstarstarstar

dobré,nedráždí,doporuřuji při kožních problémech v obličeji

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu