Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BIODERMA Nodé DS+ Anti-dandruff Intense šampon proti lupům 125 ml

81
13
starstarstarstarstar  81 %
akceBIODERMA Nodé DS+ Anti-dandruff Intense šampon proti lupům 125 ml
2+1 ZDARMA - při nákupu 3 produktů značky BIODERMA získáváte nejlevnější z nich ZDARMA. Lupy vám dají konečně pokoj - obsahuje antibakteriální látky, které ničí plísně, zbavují vás lupů a zklidňují seboroickou dermatitidu. Více informací
Kód výrobku: 103776
Běžná cena: 399 Kč (ušetříte: 130 Kč = 33 %)
Cena s DPH: 269 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku BIODERMA Nodé DS+ Anti-dandruff Intense šampon proti lupům 125 ml

(81 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
baron.pb@seznam.cz(15.11.2016)starstarstarstarstar

Pomáhá po cca 3 aplikacích lupy téměř zmizely. Svědění hlavy se zmírnilo již po prvním použití.

Michaela_Dvořáková(02.08.2016)starstarstarstar

hh(22.05.2016)starstarstar

jitunka.bart(27.09.2015)starstarstarstarstar

hana_kucerova@tiscali.cz(29.12.2014)starstarstarstar

jirimrvik@seznam.cz(09.11.2014)starstarstarstarstar

renata23(04.08.2014)starstar

nezabral mi stejně dobře jako jiné podobné značky, lupy zcela nevymizely v době užívání

lucielo(18.07.2014)starstarstarstarstar

koupila jsem přítelovi a je velice spokojen

Andrea(09.07.2013)starstarstarstarstar

vvilckova(18.06.2013)starstarstarstarstar

Jirka(07.06.2013)starstar

použil jsem ho teprve jednou a hned je znát výrazné zlepšení, je šetrný k pokožce i k vlasům, je opravdu kvalitní

PRO: kvalitní šampon proti lupům a svědění pokožky
PROTI: moc malé balení, vyšší cena
marlaj(17.04.2013)starstarstar

doporučeno dermatologem, ale připadá mi ne moc účinný, vysoká cena

Petr(11.04.2013)starstarstarstarstar

Sampon je velice ucinny a mohu doporucit.

PRO: Sampon je velice ucinny a mohu doporucit.
PROTI: Snad jen male baleni!
MartinaH(21.03.2013)starstarstarstar

maygot(19.03.2013)star

Ověřený zákazník(29.12.2012)starstarstarstar

viz pro a proti

PRO: funguje proti seboroicke dermatitide setrny k vlasum
PROTI: v zahranici se da koupit mnohem levneji
Ověřený zákazník(04.12.2011)starstarstarstarstar

Určitě tento šampon mohu doporučit

PRO: Perfektní, po týdnu jsou lupy téměř pryč
PROTI: Nenašla jsem nic proti
Jana Tůmová(04.11.2011)starstarstarstarstar

šampon je velice účinný, takže lupy a lupiny se opravdu po několika mytí odstranínato, že je gramáž 125ml, je šampon drahýdoporučila bych ho ostatním vzhledem k tomu, že je kvalitní

PRO: šampon je kvalitníokamžitý účinek
PROTI: vzhledem k tom, že byl v akci, tak byla cena výborná, jinakcenově je drahý
Ověřený zákazník(30.10.2011)starstarstarstarstar

Velice spokojena

PRO: Používám ho a jsem s ním velice spokojena
Ověřený zákazník(30.10.2011)starstarstarstar

opravdu pomáhá

PRO: pomáhá při seboroické dermatitidě a jdou po něm vlasy i rozčesat.
PROTI: vysoká cena
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu