Rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství a prosolena mořskou solí.
Sušená rajčata dodají pokrmům středomořskou chuť a používáme je do salátů, předkrmů, pomazánek, na pizzu, k vylepšení omáček s rajčaty, polévek a zeleninových pokrmů. Můžeme je také podávat s bylinkami, česnekem a olivovým olejem a jsou zajímavou složkou marinády na nakládaný sýr.
Rajčata z kontrolovaného ekologického zemědělství, mořská sůl. Výživové údaje na 100 g: Energetická hodnota 793 kJ/188 kcal, Tuky 1,3 g z toho nasycené mastné kyseliny 0,4 g, Sacharidy 26 g z toho cukry 26 g, Vláknina 14 g, Bílkoviny 8,4 g, Sůl 15 g.
Turecko
Pro snadnější zpracování přelijeme rajčata horkou vodou, necháme krátce nabobtnat a lehce vymačkáme. Opatrně při solení výsledného pokrmu - sušená rajčata jsou již dost slaná, a proto je lépe nejprve ochutnat a pak eventuelně dosolit.
Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Balení obsahuje 100 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.