Směs pro přípravu dvou velkých nebo čtyř malých bagetek neobsahuje lepek. Droždí je součástí balení. Stačí přidat vodu a dvě lžíce oleje.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
394 g směsi a 6 g sušeného droždí.
Pouze 360 ml vlažné vody a 2 polévkové lžíce rostlinného oleje.
V míse smícháme oba sáčky s 360 ml vlažné vody a 2 lžícemi rostlinného oleje. Vymícháme hutné těsto a necháme kynout na teplém místě 30 minut. Na ploše posypané bezlepkovou moukou vyválíme dvě placky a těsto rolujeme do tvaru bagety. Na plechu vyloženém pečícím papírem necháme bagety kynout dalších 30 minut. Poté potřeme rozpuštěným máslem a pečeme při teplotě 220 °C po dobu 15 minut. Ze směsi je možné vytvořit 2 větší nebo 4 malé bagetky.
Rýžová mouka, tapiokový škrob, bramborový škrob, kukuřičná mouka, sušená vejce, vláknina Psyllium, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, cukr, zahušťovadlo: guma guar, stabilizátor: E 464, emulgátor: E 472e.
v suché směsi
| na 100 g | |
|---|---|
| Energetická hodnota [kJ/kcal] | 1488/ 351 |
| Tuky [g] | 1,4 |
| z toho nasycené mastné kyseliny [g] | 0,4 |
| Sacharidy [g] | 76 |
| z toho cukry [g] | 1,7 |
| Vláknina [g] | 4,9 |
| Bílkoviny [g] | 6,2 |
| Sůl [g] | 1,4 |
| Laktóza [g] | < 0,01 |
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.