Máte rádi odlehčené a nadýchané bábovky, muffiny nebo sušenky? Pak BIO kypřící prášek do pečiva Amylon je výborná volba.
Kypřící prášek přidáváme do třeného, křehkého a piškotového těsta, dále perníků, palačinek apod. Těsto zpracováváme rychle, aby prášek působil až po vložení do trouby.
Kypření vytváří v těstu bublinky vzduchu, tím je těsto odlehčené a nabyde na objemu. Jde toho docílit dvěma způsoby – biologickým (droždí) nebo chemickým (bublinky vzniknou chemickou reakcí kyselin a zásad).
BIO kukuřičný škrob, kypřicí látky (vinany draselné, uhličitany sodné).
Energetická hodnota 705 kJ/166 kcal, Tuky 0 g z toho nasycené mastné kyseliny 0 g, Sacharidy 41 g z toho cukry 0 g, Bílkoviny 0,1 g, Sůl 15,4 g.
Skladujte v suchu.
Balení obsahuje 12 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.