Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Amica suchý šampon 30g

85
36
starstarstarstarstar  85 %
akceAmica suchý šampon 30g
Suchý šampon Amica obsahuje speciálně upravený rýžový škrob, který má jedinečnou schopnost vázat nadbytek tuku z vlasů. Přípravek, který odmašťuje...Více informací
Kód výrobku: 2009
Běžná cena: 35 Kč (ušetříte: 6 Kč = 17 %)
Cena s DPH: 29 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Amica suchý šampon 30g

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
jamavo(15.03.2016)star

janina.ruzkova@seznam.cz(09.03.2016)starstarstarstarstar

Pro ty, kteří mají světlé vlasy je toto nejlepší suchý šampon, na tmavých vlasech může nechávat stopy.

janafejglova14@seznam.cz(06.03.2016)starstarstarstarstar

vsladkova@centrum.sk(09.02.2016)starstarstarstar

tereza.bicanova@seznam.cz(03.02.2016)starstarstarstarstar

Super, používám každou chvíli... :)

Jana Tomášová(07.12.2015)starstarstarstar

xpavv106@studenti.czu.cz(18.11.2015)starstarstarstarstar

katerina.kresslova@seznam.cz(15.11.2015)starstarstarstar

plní svůj účel, díky němu si vlasy nemeju denně, ale obden.. bohužel prášek nejde uplně vyčesat, takže občas vypadám, jak když mam někde šediny :D

evdvo@seznam.cz(09.12.2014)starstarstarstarstar

Krysstof(29.11.2014)starstarstar

funguje, ale pro použití je praktičtější suchý šampon ve spreji

petka.soty@seznam.cz(21.11.2014)starstarstarstarstar

martinafedorova(17.10.2014)starstarstarstarstar

potapka(28.07.2014)starstarstarstarstar

dagmar(25.05.2014)starstarstarstarstar

super! Zbaví vlasy mastnoty a pokud ho použijete ráno, vlasy vydrží pěkné až do večera.

rEvO(22.05.2014)starstarstarstarstar

Weru(14.05.2014)starstarstarstarstar

ladka(14.05.2014)starstarstarstarstar

Jeanpieredejon(14.05.2014)starstarstarstarstar

Jelenka(03.05.2014)starstarstar

Market(17.04.2014)starstarstarstarstar

Nina21(26.03.2014)starstarstarstarstar

když se s ním umí, je to rychlý pomocník

kaja.hlavackova@email.cz(25.03.2014)starstarstarstar

martimal(21.01.2014)starstarstarstar

kate.1904@hotmail.com(05.01.2014)starstarstarstarstar

geizy206(02.09.2013)starstarstar

Mám husté vlasy a musím toho nanášet hodně. Předpokládala jsem lepší výsledky. Používám na mastné vlasy, když si je nestihnu umýt. Částečně to funguje.

Dana1313Da(25.08.2013)starstarstarstar

smejdsedej(13.06.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.06.2013)starstar

super,dělám v práci s olejem,tak se mi rychle mastí vlasy,používám při odchodu z práce,už ho i používají mé kolegyně :-)

hofmanova-marketa@seznam.cz(20.02.2013)starstar

diela(12.02.2013)starstarstarstar

Šugryna(09.01.2013)starstarstar

pinetka(22.11.2012)starstarstar

Lucie Ondrašíková(05.10.2012)starstarstarstarstar

Na rychle se mastící vlasy úplný zázrak,přidá dny bez nutného mytí vlasů,ušetří klasický šampon a cena je myslím taky velice příznivá.

PRO: Přidá minimálně jeden den bez nutného mytí vlasů.
stopka(07.08.2012)starstarstarstar

Praktický při cestování, nebo v časové tísni.

mek-ka(03.08.2012)starstarstarstar

vpaula(21.05.2012)starstarstarstarstar

Jednoduchá aplikace, funkční, možná trochu víc voňavý.

Ověřený zákazník(14.04.2012)starstarstarstar

Ačkoliv v reklamách můžete shlédnout předražené suché šampony, tak šampon Amica je dle mého stejně kvalitní, ale mnohem levnější. Má snadné a zejména rychlé použití, které ušetří čas právě ve chvíli, kdy to nejvíce potřebujete. S tímto produktem jsem spokojena a určitě si ho příště objednám znovu.

lucka(14.02.2012)starstarstarstarstar

Tradiční suchý šampón, o kterém jsem si myslela, že se už dávno nevyrábí. Super věc, když nemáte čas si umýt hlavu, vlasy sice neumyje, ale po jeho použití vypadají o moc lépe než mastné.

PRO: super cena účinný když ho ráno použiji, vlasy vydrží "nemastné" celý den
PROTI: vlasy jsou mírně našedlé a bez lesku
Ověřený zákazník(09.01.2012)starstarstarstarstar

účel plní na 100%

Ověřený zákazník(04.11.2011)starstarstarstar

Klasika, používám ho už mnoho let. Dobrý pomocník, když není čas umýt si vlasy.

PRO: Mnohem levnější než ostatní podobné produkty.
PROTI: nic
Handulka(23.11.2010)starstarstarstarstar

Výborný šampón na cesty!

patrizia(20.10.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu