Nori mořská řasa je vhodná nejen na přípravu sushi či kimbapu, ale i do polévek, salátů a jiných pokrmů.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Mořská řasa Nori je významnou surovinou v asijské, zejména ale v japonské kuchyni. Řasy Nori jsou mimořádně bohaté na minerály a živiny, mají skvělou chuť a výživové hodnoty. Obvykle se používají k rolování sushi nebo kimbapu, ale jejich využití v kuchyni je všestranné.
Pražené mořské řasy (Porphyra Yezoensis).
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1650 kJ/391 kcal |
| Tuky - z toho nasycené mastné kyseliny |
5,5 g 2,2 g |
| Sacharidy - z toho cukry |
37 g 0 g |
| Bílkoviny | 44 g |
| Sůl | 2,4 g |
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu.
Balení obsahuje 28 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.