Mandlová mouka se vyrábí ze sladkých mandlí, je náhradou klasické mouky a je vhodná pro vegany i vegetariány.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makronky. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.