Bezlepková mouka, vhodná jako náhrada klasické mouky, skvělá je na pečení dezertů, dortů a cukroví.
Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý

V míse smícháme ořechy, mandlovou mouku, vejce, rum a máslo - tvoříme těsto. Těsto dáme do koláčové formy a rukou rozprostřeme po celé formě včetně okrajů. Důkladně formu vymažeme nebo použijeme pečící papír.
Naskládáme pokrájíme a oloupané hrušky a dáme péct do předehřáté trouby na 180 stupňů cca 5 minut. V míse smícháme šlehačku, žloutky, vanilkový extrakt a po 5ti minutách vylijeme na hrušky. Pečeme na 170 stupňů 30 minut.
Podáváme společně se zakysanou smetanou.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.