BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025
Tato mouka se běžně používá při nízkosacharidovém pečení jako náhražka pšeničné mouky.
Má mírně sladkou a ořechovou chuť a může být použitá v různých receptech, včetně koláčů, sušenek, chleba a palačinek. Často je upřednostňována před běžnou mandlovou moukou pro recepty, kde je požadována jemnější struktura.
Vhodná pro použití v různých receptech, včetně koláčů, sušenek, chleba a palačinek.
Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 % v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 250 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.