Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu, díky tomu si zachovává svou chuť.
Lyofilizace patří mezi nejkvalitnější způsoby sušení ovoce. Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu se zbaví 95 % vody, aniž by však přišlo o důležité živiny, minerální látky, vitamíny a další cenné látky. Kromě nutričních hodnot si však ovoce sušené mrazem zachovává i svou typickou barvu i sladkou chuť, a to bez jakéhokoliv přidaného cukru.
Mrazem sušené jahody.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1404 kJ/334 kcal |
|
Tuky |
3,1 g <0,1 g |
|
Sacharidy |
59 g |
|
Bílkoviny |
7,2 g |
| Sůl | 0,03 g |
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Balení obsahuje 30 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
7:00
-
17:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.