Fazole mungo v BIO kvalitě lze konzumovat jako přílohu. Můžete je ale také přidat do nejrůznějších rizot, polévek či karbanátků.
Fazole mungo Allnature v BIO kvalitě jsou zdravou a chutnou surovinou. Jsou výborným zdrojem bílkovin, vitamínů skupiny B a minerální látek, a to především hořčíku, vápníku a draslíku. Fazole mungo pochází z Indie a setkáme se s nimi především v indické a čínské kuchyni. Pokud byste si chtěli připravit ještě zdravější verzi, je vhodné je nechat naklíčit. Fazole mungo mají olivově zelenou barvu a specifickou vůni.
Fazole předem namočte na cca 2-3 hodiny. Důkladně propláchněte, vložte do hrnce se studenou vodou a přiveďte k varu. Vařte zhruba 25 minut, dokud nezměknou. Fazole mungo solte až po uvaření, předejdete tak jejich ztvrdnutí.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Fazole mungo.
|
Energetická hodnota |
1315 kJ/314 kcal |
|
Tuky |
1,2 g |
|
Sacharidy |
42 g |
|
Bílkoviny |
24 g |
|
Sůl |
0,04 g |
500 g
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.