Fazole jemně ořechové chuti, vhodné pro přidání do salátů, přípravě pomazánek.
Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni. Patří k jedněm z nejlépe stravitelných luštěnin a dokáží zasytit na dlouhou dobu.
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5 - 8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30 - 45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.