Fazole jemně ořechové chuti, vhodné pro přidání do salátů, přípravě pomazánek.
Fazole Adzuki jsou hojně využívanou surovinou v japonské a asijské kuchyni. Patří k jedněm z nejlépe stravitelných luštěnin a dokáží zasytit na dlouhou dobu.
Fazole adzuki před vařením předem namočte na cca 5 - 8 hodin, propláchněte, nasypte do hrnce a poté zhruba 30 - 45 minut vařte v neosolené vodě, dokud fazolky nezměknou. Fazolky se solí až nakonec, aby neztvrdly.
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 500 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.