Lyofilizovaný ananas neboli ananas sušený mrazem.
Lyofilizace patří mezi nejkvalitnější způsoby sušení ovoce. Díky šetrné formě prudkého zmrazení a následného pomalého sušení ve vakuu se zbaví 95 % vody, aniž by však přišlo o důležité živiny, minerální látky, vitamíny a další cenné látky. Kromě nutričních hodnot si však ovoce sušené mrazem zachovává i svou typickou barvu i sladkou chuť, a to bez jakéhokoliv přidaného cukru.
Mrazem sušené kousky ananasu.
Výživové údaje na 100 g:
| Energetická hodnota | 1495 kJ/353 kcal |
|
Tuky |
0,7 g <0,1 g |
|
Sacharidy |
88 g |
|
Bílkoviny |
3,4 g |
| Sůl | 0,02 g |
Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sezamu a skořápkových plodů.
Balení obsahuje 30 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.