Díky této omáčce z čerstvých surovin si připravíte rychlou a fantastickou večeři bez extra námahy.
Toto červené kari vzniklo ve spolupráci s šéfkuchařem a restauratérem Štěpánem Návratem. Z jedné sklenice uvaříte 6 až 10 porcí kari, podle toho, jak to máte rádi pálivé.
Stačí přidat zeleninu, kokosové mléko na zjemnění, tofu či jiný protein, jasmínovou rýži. Dejte si tam, co vám chutná, a dozdobte třeba thajskou bazalkou. Vše je do 15 minut hotovo. Na jedno vaření pro 2 porce se běžně používají 2 lžíce kari.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu. Po otevření uchovávejte v ledničce při teplotě do +7 °C a spotřebujte do 14 dnů.
Balení obsahuje 140 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.