Ovoce sušené hlubokým mrazem za velmi nízkého tlaku si zachovává maximum vitamínů, minerálů a dalších látek. A je prostě chutné a voňavé.
Kousky ovoce jsou nejdříve prudce zmrazeny. Poté se ovoce umístí do sušárny. Z konzistence ledu přechází voda přímo do fáze vodní páry a sušené ovoce si díky tomu v maximální míře zachová svou původní texturu a aroma, ale i potřebné vitamíny a minerály, které se při jiné metodě sušení ztrácí.
Německo
Sušené višně ocení každý, kdo preferuje kyselkavější chuť. Můžete je konzumovat přímo nebo je použít pro dochucení oblíbených jogurtů, cereálií, kaší a dalších pokrmů.
Balení obsahuje 100 g.
Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Mgr. Zdenka Morvai
Mgr. Ondřej Pleskot
Mgr. Pavla Horáková
PharmDr. Kamila Horníčková
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.