Skořice jako koření se používá hlavně k přípravě sladkých pokrmů, do nejrůznějšího pečiva a cukrářských výrobků nebo při zavařování ovoce.
Její dřevitá a zároveň sladká chuť se výborně hodí k mléčné rýži, koláčům, ovocným knedlíkům nebo kompotu. Velmi dobře ladí také s mnoha druhy sušeného ovoce. Špetka skořicového prášku navoní čokoládové nápoje i kávu. Používá se ovšem i do masitých pokrmů, zejména v orientální a latinskoamerické kuchyni.
Srí Lanka
Nepřekračujte uvedené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let. Ukládat mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do +25 °C v uzavřeném obalu. Není určeno jako náhrada pestré stravy.
Balení obsahuje 150 g.
Na dotaz vám odpoví jeden z našich specialistů
Každý pracovní den v
9:00
-
14:00
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.